Business

Indretning er for mange mennesker en naturlig ting, når man flytter i nyt hus eller vil renovere enkelte værelser. Der er dog også mange mennesker, som ikke har hang for indretning eller bare ikke går op i det.

Virksomhed

Fjerrenseriet

Adresse

Østergade 24, 9800 Hjørring

Telefon

98 92 14 81

Webside

https://fjerrenseriet.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. august

Tips til indretningen af dit badeværelse

Ønsker du at pifte dit badeværelse op uden at sprænge banken, får du i denne artikel et par tips til, hvordan du nemt og billigt kan ændre dit badeværelses udseende.

Badeforhæng

Badeforhænget er en nem måde, hvorpå du kan give ekstra farve til dit badeværelse. Forhænget fylder meget i rummet, og det kan derfor bidrage med flotte farver og mønstre. Derudover er forhænget ofte en billig løsning, hvis du vil have ekstra kulør på badeværelset.

Du kan med fordel supplere op med en badeværelsesmåtte i samme farve som dit badeforhæng. På den måde skaber du sammenhæng mellem de forskellige elementer i badeværelset, og du får derved en pænere indretning.

Håndklæder

Håndklæder hænger oftest lige ved siden af badet, og er derfor en nem måde at få skabt farvekombinationer med badeforhænget og bademåtten. Håndklæderne behøver ikke være i sammen farve som badeforhænget, men du kan nemt skabe en hyggelig stemning med de rette farver. Det samme gælder dog også modsat, da du også kan vælge to farver, som overhovedet ikke passer til hinanden.

Sæbedispensere, tandkrus og meget mere

Vil du gå det ekstra skridt i indretningen af dit badeværelse, kan du finde toiletserier, hvor du kan få sæbedispensere, tandkrus og toiletspande i flotte designs. Måske synes du ikke det er værd at bruge penge på disse ting, men det er en enkel måde at få dit badeværelse til at fremstå flot og moderne. Du behøver ikke sætte dig ind i det nyeste indenfor modeverdenen, for at indrette dit badeværelse på en enkel og nydelig facon.

Find dine produkter online

Hos Fjerrenseriet kan du finde et stort udvalg af badeforhæng, håndklæder og toiletserier i forskellige farver og designs. Til fornuftige priser kan du købe kvalitetsvarer til dit badeværelse samtidigt med, at du forbedrer indretningen i dit hjem. Du kan supplere dine køb med en lækker badekåbe, som giver dig ekstra komfort efter badet. Du kan løfte dit badeværelse til nye højde med de lækre produkter fra Fjerrenseriet.