Business

Vinteren er over os, og snart følger både sne og slud. Derfor er det vigtigt, at hjemmet kan holde til al slags vejr. Det gælder alle dele af huset, og taget er ingen undtagelse.

Virksomhed

Dansk Tagbyg ApS

Adresse

Nørregade 25 d, 8464 Galten

Telefon

28 68 74 50

E-mail

kontakt@dansktagbyg.dk

Webside

https://www.dansktagbyg.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. december

Ståltag – et stærkt og holdbart valg

Står du med et gammelt, slidt eller utæt tag, så risikerer du både at få kondens i hjemmet, hvilket fører til fugtskader og skimmelsvamp. Derfor skal du sikre dig, at dit tag kan beskytte hjemmet bedst muligt.

Men hvilken type tag skal du vælge? Du kan med fordel overveje et ståltag.

Ståltagets fordele og ulemper

Ståltaget er blevet et meget populært valg af tag grundet dets mange fordele. Teglsten var før i tiden den klassiske tagbelægning, og det findes da stadig mange steder, men ikke alle hjem kan drage nytte af denne type tag. Tegl er nemlig meget tungt og dyrt, og der skal altså investeres langt ud i fremtiden med sådan et tag. Ståltaget er derimod utroligt billigt at få lagt, fordi det er hurtigt at lægge. Ståltaget holder desuden længe – ca. 40-50 år – og det vejer næsten ingenting i sammenligning med andre tagtyper. Derfor kræver det heller ikke meget af din tagkonstruktion, og du behøver ikke bekymre dig om dette.

Med et ståltag er du godt beskyttet, men du skal dog også være opmærksom på, at du bør få monteret enten et undertag eller en kondensabsorberende belægning på indersiden af pladerne. Du kan også få kondensbehandlet pladerne. Dette skyldes ståltagets tendens til at danne kondens når vejret slår om.

Gode råd til skift af tag

Der er altid mulighed for at forsøge sig med et gør-det-selv-projekt, men dette kræver meget af dig som handyman. Derfor kan du med fordel altid overveje at tage en fagmand med på råd. Hvad enten du har spørgsmål om taget, eller er i tvivl om tagkonstruktionen kan holde, så kan du være sikker på at få hjælp, så længe du har en ekspert med indover.