Business

Spis god mad der gør glad og tilfreds i sommervarmen

Virksomhed

Minifinans

Adresse

Bredgade 75, 1260 København K

Telefon

71718888

E-mail

kontakt@minifinans.dk

Webside

https://minifinans.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 2. oktober

Sommerens favoritter

Sommeren er over os, og det betyder, at vi hungrer efter den varme sol og de lange sommeraftner. Og med sådanne lune aftener er det vigtigt, at vi tænker over, hvad vi giver os til at spise. Der er nemlig rigtig meget at vælge i mellem, men en tyk sovs, store stykker kød og sukkerfyldte desserter kan hurtigt blive alt for tungt. Og det gør os både trætte, sløve og uoplagte.

Sammensæt menuen med sæsonens favoritter

Når man skal finde ud af, hvad der skal stå på aftenens menu, er det således en god ide at gøre sig nogle grundige overvejelser. Det er ingen hemmelighed, at fisk altid er godt i sommervarmen. Fisk er ikke lige så tungt som blandt andet oksekød og svinekød, og derfor er det bedre at spise, når varmen er over os. Til fisken kan der med fordel serveres nogle grøntsager, som er blevet let dampede eller en frisk sommersalat, der består af alt det gode, sæsonen byder på.

Derudover kan det også være en god ide at holde sig helt fra de varme retter og i stedet have fokus på de menuer, der kan sammensættes af for eksempel brød og grøntsager. Her kan blandt andet en lækker gang pita anbefales. Og fordelen ved denne ret er, at alle selv kan bestemme, hvad ens menu skal bestå af, når man hver især sammensætter egen pita.

Hvis der ønskes en dessert, er det en god ide at holde sig væk fra for eksempel tunge kager – hvor godt de end smager. I sommervarmen ligger sådanne ting meget tungt i maven, og man bør derfor tænke på nogle lidt mere friske retter. Her kan blandt andet koldskål, is og frugtsalat anbefales.

Husk de kolde drikkevarer

Uanet hvad der står på sommerens menu, så kan det også være fordelagtigt at tænde op i grillen, idet der bare er noget sommerligt over den let røgede smag, som maden får, når den er tilberedt herpå. Og så er det også vigtigt at tænke på, hvad der skal være at drikke til maden. Her er det en god ide at have lagt drikkevarerne på køl forinden middagen, idet de så er godt kolde. Og i sommervarmen kan det især anbefales at fylde godt op med nogle friske og frugtfyldte hvidvine samt masser af lækre safter og juicer. Og så er det også altid godt at have noget vand på køl.

Lyder ovenstående som en hyggelig sommeridé, så har du muligheden for at låne penge til begivenheden på nettet.