Business

Sommeren er over os.

Virksomhed

SJ Tekstil og Kunst

Adresse

Pinnebjergvej 5, 8620 Kjellerup

Telefon

+45 40 34 71 67

E-mail

Salg@sjtekstilogkunst.dk

Webside

https://www.sjtekstilogkunst.dk/default/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. juni

Shop dig klar til sommeren

Om du er en mand på udkig efter korte bukser, eller om du er en kvinde på udkig efter en flot sommerkjole, så vil vi guide dig til, hvad du skal kigge efter. På den måde er du helt klar til sommeren og de mange billeder, som der altid bliver taget.

Hvad skal du tænke over med dit sommertøj

Først og fremmest skal tøjet være behageligt at have på. Kvinder har mulighed for at vælge lysere farver. Det kan være nogle varme farver, som du normalt ikke vil se i samme grad om vinteren som eksempelvis gul. Du kan se mere her med Gozzip tøj, som gør det virkelig godt, når det kommer til sommerkjoler.

Når du skal købe sommertøj, kan du gennemgå disse punkter:

Hvilke slags arrangement skal du til? Der er forskel på, om du skal til en udendørs sommerfest eller til en mere formel fest, som et sommerbryllup.

Gå efter varme farver. Selvfølgelig må du godt have sort tøj på, men når det kommer til sommertøj, er det en god idé at gå efter varme farver i stedet for. F.eks. en blomsterkjole. En mand kan med fordel have blå eller røde shorts på. På den måde kommer der lidt mere farve på det hele.

Gå efter dit eget humør. Det er vigtigst, at du køber tøj, som du kan lide at have på. Når du holder sommerferie, handler det om, at du skal være glad.

Tøj til sommerferien

Til sommerferien kan du følge ovenstående tjekliste, men samtidig skal du huske på mere praktiske ting som en ny bikini eller badeshorts. Det er altid godt at afprøve ens badedragt, inden man tager på ferie. Du skal tænke på, at det er et år siden, at du sidst havde den på.