Business

Drømmer du om et ophold på en sportsefterskole?

Virksomhed

Stidsholt

Adresse

Ørtoftvej 152, 9300 Sæby

Telefon

98 46 80 33

E-mail

info@stidsholt.dk

Webside

https://stidsholt.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 22. april

Sådan vælger du den rigtige sportsefterskole

Mange unge danskere tager et efterskoleophold på en ambitiøs sportsefterskole i Nordjylland, hvor der er mulighed for fordybning, at blive bedre til sin sport og at få en oplevelse for livet.

Efterskolelivet er spændende, lærerigt og fantastisk. Det er en oplevelse, de fleste elever husker tilbage på som skelsættende for resten af deres liv. Men det er også vigtigt, du vælger den rette sportsefterskole, når du skal vælge. Det har nemlig også sin betydning.

Tjek de forskellige retninger: Fodbold, ride, svømme efterskole og flere

De fleste starter med at kigge på, hvilken sportsefterskole der udbyder den sportsgren, de selv spiller. Der findes et væld af sportsefterskoler fra svømme efterskole til gymnastik efterskoler. Medmindre du spiller en mere eller mindre ukendt sport, vil du med sikkerhed kunne finde en sportsefterskole, der har lige præcis din sport som linjefag.

Du kan eksempelvis blive en elitesvømmer på en svømme efterskole i Nordjylland, eller du kan blive en elitefodboldspiller på en fodbold efterskole i Nordjylland. Mulighederne er mange!

Du kan eksempelvis finde sportsefterskoler med de her linjer:

Fodbold

Badminton

Håndbold

Fitness

Svømning

E-sport

Typisk vil du i den almindelige undervisning blive blandet med elever på tværs af jeres linjefag. Og når det så bliver tid til linjefag, er du samlet med en masse andre unge mennesker, som er lige så passioneret inden for sportsgrenen, som du selv er.

Besøg de forskellige sportsefterskoler

En anden måde, du kan lede efter den rette sportsefterskole, er at tage ud til forskellige åbent hus-arrangementer.

Her kan du se måden, du vil komme til at bo på på den enkelte sportsefterskole, du kan møde andre unge interesserede, og du får mulighed for at stille en masse spørgsmål. Det er en rar måde at kunne mærke efter, om din mavefornemmelse siger noget godt eller skidt.

Spørg venner, familie og andre i din omgangskreds

Det er altid en god idé at forhøre dig hos venner, familie og andre mennesker nær dig, om de kender til nogle gode efterskoler.

Måske du har nogle ældre søskende, kusiner eller fætre, der kan fortælle dig om deres oplevelse på eksempelvis en svømme efterskole.

Det skal nok blive fedt uanset

Uanset dit valg skal du nok få et fantastisk år på en hvilken som helst sportsefterskole – om det er en svømme efterskole, danse efterskole eller noget helt tredje. Det er et år, hvor du får plads til at udvikle dig, skabe nye og livslange venskaber, blive bedre til din sport og meget mere.

Stort held og lykke med det hele!