Business

Du har sikkert prøvet at gå galt i byen, når det kommer til at købe herre underbukser.

Virksomhed

Shaping New Tomorrow

Adresse

Danmarksgade 15a, 9000 Aalborg

Telefon

+ 45 42 90 90 24

E-mail

info@shapingnewtomorrow.dk

Webside

https://shapingnewtomorrow.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 11. september

Sådan vælger du de perfekte herre underbukser

Du har måske prøvet at sove i underbukser, der sidder for stramt (hvilket ikke just fremmer en god nattesøvn). Du har anskaffet dig underbukser, der kravler op, eller underbukser, som får det til at klø i de nedre regioner. Her i artiklen får du vores råd til, hvordan du finder de perfekte underbukser til mænd.

Skal du gå efter herre underbukser i bomuld, uld eller noget helt tredje?

Det er måske ikke noget, du tænker særlig meget over, men det er faktisk ret så vigtigt for din komfort, at du går efter underbukser, der er lavet af den rette materialesammensætning. Har du tidligere haft problemer med underbukser, der irriterer din hud og får det til at klø, er det med stor sandsynlighed her, at problemet ligger.

Mange herre underbukser er lavet af ren bomuld, men det er ikke nødvendigvis den mest optimale løsning. Går du efter nogle gode herre underbukser af microfiber, kan du være sikker på, at komforten er i top. Materialet føles let og blødt mod din krop, og så er microfiber samtidig et særdeles holdbart og slidstærkt materiale.

Har du helt styr på størrelsen?

At du vælger den rette størrelse, er ret afgørende for, om det bliver en behagelig oplevelse at gå med dine nye herre underbukser. Kravler de op i tide og utide, eller strammer de på lårene eller andre steder? Så kan du være helt sikker på, at du enten har valgt den forkerte størrelse eller en forkert pasform. Er du i tvivl, om du skal gå efter den ene eller den anden størrelse? Så gå hellere et nummer op end et nummer ned.

Er du til løstsiddende eller stramme herre underbukser?

Måske er du ikke helt skarp på, hvad du foretrækker - om det er tights eller de mere old school løstsiddende underbukser. For at finde de perfekte herre underbukser, der passer bedst til dig, kan det derfor være en god ide at prøve dig lidt frem. Køb en af hver slags af det samme mærke og mærk efter, hvad du finder mest behageligt.

Vil du gerne have flere tips til, hvad du skal købe til din garderobe? Få flere af vores tips til herremode, og bliv godt klædt på til at forny din garderobe.