Business

Virksomhed

ALL4PARTY

Adresse

H.C. Ørstedsvej 17a, 9900 Frederikshavn

Telefon

+ 45 71 99 89 80

E-mail

ballonnord@gmail.com

Webside

https://www.all4party.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 22. april

Sådan pynter du op til dit bryllup

På nettet kan du finde et stort sortiment til din bryllupsdag. Det er som oftest bryllupspynt i mange former, størrelser og til mange priser, du finder online.

Men hvordan finder du et tema og holder dig til det? Det vil vi kigge lidt nærmere på.

Vælg et farvetema, før du gør noget andet

Du skal have valgt et farvetema meget tidligt i processen, hvis du vil sikre, at pynten til dit bryllup kommer til at være sammenhængende. Du kan først og fremmest finde frem til, hvilke farver du kan lide.

Når du skal vælge farver, kan du overveje følgende:

Kig på det sted, dit bryllup skal holdes – er der nogle farver, du kan bruge derfra?

Tjek også dit hjem – hvilke farver har du mange af i dit hjem?

Går du meget i nogle bestemte farver, eller ender du altid med at bruge den samme farve neglelak?

Hvilke farver gør dig glad?

Du behøver ikke at følge trends eller modetendenser, når der skal vælges farver, medmindre du har lyst. Og du behøver heller ikke at begrænse dig til en enkelt eller to farver, du kan vælge op til fire-fem stykker. Igen handler det om, hvad du har lyst til – og det er bare med at være kreativ.

Begynd at samle forskelligt pynt sammen

Når du så har fundet nogle forskellige farver, du holder af, kan du begynde at finde pynt i de farver. Det kan være en rulle tyl, duge, stel, bestik, stof og så videre. Giv den gas, og hav hele tiden farverne med i baghovedet.

Du kan især være kreativ, når det kommer til mad, drikkevarer og bryllupskagen. Her kan du nemt få inkorporeret mange af de farver, du har valgt. Blomsterarrangementer er også en super måde at få farver med i lokalet, samtidig med at de bidrager med noget friskhed og natur.

Pynt til bilen på din bryllupsdag

Du kan finde et stort udvalg af pynt til bilen til brylluppet. Her kan du også sikre, at farverne passer til dit farvetema, hvis du vil gå all in.

Pynt til bilen er både sjovt, men det er også en fin ekstra dekoration, som virkelig kan hæve niveauet. Hvis du ikke selv står for pynt til bilen i forbindelse med dit bryllup, kan du eventuelt give hints til den “bilansvarlige” om, at du kan lide en bestemt slags pynt til bilen.