Business

Skal du ud at rejse, kan du godt få dine e cigaretter med dig.

Virksomhed

Elekcig AB

Adresse

Mäster Johansgatan 6, 21121 Malmö

Telefon

71 99 67 30

E-mail

info@elekcig.dk

Webside

https://www.elekcig.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. november

Sådan får du e cigaretter med på rejsen

Der er dog nogle regler, du skal være opmærksom på. Læs med her i artiklen og bliv klogere på, hvad du skal gøre, når du gerne vil have e cigaretter med på en flyrejse.

Hvordan er reglerne for at have e cigaretter med på et fly?

De sidste år har der været en tydelig og stigende popularitet af e cigaretter. Flere og flere skifter fra de traditionelle cigaretter til e cigaretter, og det er der især mange ikke-rygere, der sætter stor pris på. Skal du ud at rejse, kan du sagtens have dine e cigaretter og din e væske med. Blot du pakker det ned på den rigtige måde.

Når det kommer til at dampe på din e cigaret under turen, er det no go. Præcis som alle andre rygere ombord, må du vente til, at du er nede på landjorden igen og er gået ud af flyveren. Det går heller ikke at dampe ude på toilettet - så risikerer du, at røgalarmen går.

Hvad siger reglerne?

- Det er ok på langt de fleste fly at medbringe e cigaretter. Tjek for en sikkerheds skyld med det flyselskab, du skal rejse med.

- Du må ikke pakke din e cigaret ned i den kuffert, du tjekker ind. Dine batterier skal med i håndbagagen (tager du dem ud, må du gerne tjekke resten ind).

- Der gælder samme regler for din e væske som med alle andre former for væsker. Max 100 ml, hvis det skal med i din håndbagage.

- Er der et faresymbol på din e væske, skal det sendes som farligt gods - også selvom væsken er lovlig.

Er der forskel på mærkerne inden for e cigaretter?

Når det kommer til, hvordan du skal rejse med din e cigaret i bagagen, er der ingen forskel på, om du bruger Joyetech eller et hvilket som helst andet mærke. Joyetech er et populært mærke blandt brugere, og skal du have din Joyetech e cigaret med på en flyrejse, gælder der præcis de samme regler, som hvis du rejser med en e cigaret af et andet mærke.

Tjek dog altid gerne med dit flyselskab, når du skal have e cigaretter med på en flyvetur. Der kan være restriktioner, selvom langt de fleste selskaber i dag tillader det. Hellere være på den helt sikre side, så du ikke står med håret i postkassen i lufthavnen kort tid inden, dit fly letter.

Rigtig god rejse!