Business

Står du ofte i tøjkriser, når du kigger ind i dit klædeskab? Så er du ikke alene.

Virksomhed

Tiffany

Adresse

Bispensgade 6, 9000 Aalborg

Telefon

+45 98 12 30 38

E-mail

info@tiffany.dk

Webside

https://www.tiffany.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 9. april

Sådan får du den perfekte basisgarderobe med American Vintage t-shirts

Mange piger og kvinder stirrer sig ofte blinde på garderoben og føler ikke, at de har noget at tage på – også selvom skabet bugner af tøj. Det skyldes ofte, at basisgarderoben ikke sidder lige i skabet. Det kan American Vintage t-shirts heldigvis hjælpe dig godt på vej med. Læs med her, hvordan du får den perfekte basisgarderobe.

Fede American Vintage t-shirts

American Vintage t-shirts er uundværlige i enhver kvindes garderobe. Det er de, fordi de er helt enkle og stilfulde basisitems, som kan styles på et hav af måder.

De er ikke bare lavet i blødt bomuld, de er også virkelig behagelige at have på. Med plain American Vintage t-shirts i neutrale farver som sort, hvid, grå og beige har du altid den perfekte base i dit outfit – hvad end du smider en blazer eller cardigan over, eller du styler dine fede American Vintage t-shirts med bukser eller nederdel.

Rå og enkle jeans

De er helt umulige at komme udenom i den perfekte basisgarderobe. Det er naturligvis jeans, vi taler om. De kan fås i et hav af farver, vaske og snit, og de går til det meste. Invester gerne i et par i en klassisk denimblå farve, så du har det helt rigtige underlag, uanset om du skal på job eller til fest. Med basic items som American Vintage t-shirts er det nemt og simpelt at sammensætte et stilsikkert outfit, når det skal gå stærkt.

Det gode ved jeans er nemlig, at de kan dresses op og ned efter behov. Skal du eksempelvis til en koncert, kan et par rå og slidte jeans fuldendes med en lækker læderjakke, mens de samme rå jeans kan gøres mere feminine og få kontrast fra en sød flæse- eller blondebluse.

Smukke, elegante kjoler

Din basisgarderobe er ikke fuldendt uden kjoler. Og her kan du ikke undgå Den Lille Sorte, som er en klassiker i klædeskabet. Gå også efter smukke Kokoon kjoler, der giver basisgarderoben et luksuriøst tvist takket være silkematerialet.

Du kan sagtens bruge en silkekjole til hverdag med et par jeans under og sneakers til. Det giver den finere kjole kant. Til aften kan den styles med strømpebukser og høje hæle for at understrege det eksklusive udtryk. Kokoon kjoler oser af ekslusivitet og et klassisk udtryk.

Med basisgarderoben på plads kan du mikse og matche dine outfits i det uendelige – og det afværger selv den værste tøjkrise.