Business

Med en ledhejseport kan du for alvor øge funktionaliteten i din bolig – helt uden det behøver koste dig en formue.

Virksomhed

Novoferm

Adresse

Fynsgade 1, 6520 Toftlund

Telefon

+45 70 27 73 83

E-mail

mail@novoferm.dk

Webside

https://www.novoferm.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. juli

Optimer funktionaliteten i din bolig med en ledhejseport

Hos Novoferm finder du eksempelvis den bedste ledhejseport til en god pris, så du kan gøre hverdagen endnu lettere.

Kør direkte ind i din garage

Anskaffer du dig en automatisk ledhejseport, kan du for alvor optimere din boligs funktionalitet. Den automatiske ledhejseport åbnes nemlig enkelt og hurtigt med en fjernbetjening, som du kan have i din bil.

På den måde behøver du aldrig mere stige ud af din bil for at åbne din port manuelt. Det er især en fordel, når du vil undgå regn og rusk. Når du har kørt din bil ind i garagen, klikker du blot på fjernbetjeningen – og din automatiske ledhejseport lukker bag dig, så din bil er godt beskyttet mod vind og vejr.

Ledhejseport i forskellige materialer

Du kan få ledhejseporte i forskellige materialer– og det er helt op til dig, hvilket materiale din nye ledhejseport skal være i.

Når du skal vælge, er det dog en god idé at tænke på, hvilket materiale der bedst matcher udtrykket på dit hus. Det giver nemlig det bedste helhedsindtryk, hvis du vælger en variant, der passer til stilen på den øvrige del af dit hus. Vil du hellere have et billigere alternativ til en ledhejseport, kan du vælge en vippeport i træ og stål. En vippeport er et udmærket alternativ, hvor du får høj ydelse for få kroner.

Andre måder at optimere funktionaliteten i dit hjem

Udover at optimere din bolig med en ledhejseport kan du også skabe bedre funktionalitet i dit hjem ved at gøre små rum større eller fjerne skillevægge mellem rummene. På den måde får du lange kig, som vil skabe fornemmelsen af et større hjem – og på samme tid er der plads til at være sammen som familie, selvom I laver vidt forskellige ting.

Trænger dine gamle havedøre til en kærlig hånd? Så overvej at udskifte dem med store vinduespartier i stedet. Det skaber en glidende overgang ud til haven, og haven bliver på den måde hevet helt ind i stuen, så den bliver en naturlig forlængelse af din bolig.