Business

Det danske brand Minimum til kvinder er opstået i Aarhus, og tøjmærket er derfor en vaskeægte jysk succeshistorie, da Moves by Minimum i dag findes i tøjbutikker over hele landet.

Virksomhed

Noella Fashion

Telefon

28941822

E-mail

info@noellafashion.com

Webside

https://www.noellafashion.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 7. januar

Ny skandinavisk mode: Moves by Minimum til kvinder

Moves by Minimum til kvinder er en kollektion fra tøjmærket, som er casual, men med samme fokus på snit og enkelt design.

Du kan kende Moves by Minimum på dets skandinaviske udtryk, som viser sig i farvevalg og minimalistiske designs. Hvis du er vild med elegant og tidløst design, så vil tøjkollektionen Moves by Minimum ganske sikkert være en ny favorit for dig.

Tøjmærket Minimum udmærker sig ved både at skabe basictøj, som du vil elske i din garderobe til hverdag. Du finder derfor altid den gode basis t-shirt, såvel som et par velsiddende bukser, hvis du shopper Moves by Minimum.

Du kan dog også finde unikke kjoler eller outfits til særlige anledninger, hvor du gerne vil skinne. Måske du endda finder dette års nytårskjole netop hos det aarhusianske tøjmærke.

Skab et skandinavisk look med hvide dame sneakers

Er du vild med det skandinaviske look, når det kommer til mode og design, så er det i denne sæson ikke til at komme udenom hvide dame sneakers. Ejer du ikke allerede et par hvide dame sneakers, så siger det næsten sig selv, hvad dit næste køb kan være.

Sneakers til kvinder stormer i disse år frem på modescenen. Enkle og hvide dame sneakers er derfor oplagte som et basalt element i din garderobe. De passer nemlig til det allermeste, hvad enten du har jeans eller kjole på, eller om det er hverdag eller fest.

Hvide sneakers ser også godt ud i gadebilledet, hvor de effektivt stikker ud som modsætning til sorte, kedelige sko. Tag derfor gerne dine hvide dame sneakers på i byen. Her vil de passe direkte ind og sætte prikken over i’et på et casual, men sejt look på dansegulvet.

Shop sæsonens must-haves i butikken eller online

Uanset om du er blevet interesseret i at shoppe tøj fra Moves by Minimum til kvinder eller måske hvide sneakers, så kan du handle på to måder. Du kan enten shoppe i den fysiske butik eller handle online.

I butikken kan du naturligvis prøve tøjet og mærke det mellem hænderne, men der er alligevel fordele ved at shoppe online. Du kan bl.a. få et bredere udvalg, spare tid og penge. Disse tre grunde kan meget vel være årsagerne bag, at så mange kvinder i disse år vælger at opdatere deres klædeskab ved at købe tøj online.

Lyder det som noget for dig, kan du allerede i dag klikke dig ind og købe dit næste outfit online, hvad enten du er til et skandinavisk look eller ej, når det gælder mode.