Business

En garageport er en smart tilføjelse til din garage, så du kan lukke af for din garages indhold.

Virksomhed

Novoferm

Adresse

Fynsgade 1, 6520 Toftlund

Telefon

+45 70 27 73 83

E-mail

mail@novoferm.dk

Webside

https://www.novoferm.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 10. oktober

Læs dette, før du køber en garageport

Ud over at være funktionelt smart når det kommer til at skærme af, kan en garageport give et æstetisk tilfredsstillende udtryk på dit hus’ udeareal.

Dette skal du vide

Hvis du har besøgt vennepar, som har en garageport, har du måske ikke lagt mærke til det store ved den. Og det er sådan set også meningen - en garageports design skal gerne passe ind, uden det virker forstyrrende.

Før du køber en garageport bør du derfor overveje, hvad der vil passe godt til din bolig og garage.

Sikkerhedsmæssige overvejelser

Hvis du har børn, er det en god idé at overveje sikkerheden ved en garageport. Nogle garageporte har et finger-klemme-system, som gør, at dig og dine børn ikke får de små fingre i klemme.

En anden ekstra sikkerhed, du bør overveje, er faldsikring. Faldsikring gør, at porten ikke flyver ned med fuld fart, hvis der skulle være gået en wire eller fjeder.

En garageport med flere funktioner – i hvert fald når det kommer til sikkerhed - er en god investering.

Miljø og lyd

De nye energikrav gør, at du bør overveje, om kulde vil vandre ind langs metallet, når garageporten er lukket. Hvis den gør, bør du i stedet overveje en port, som er kuldebrossikret.

Støjforurening er også et meget ægte problem. Du bliver mest glad for din garageport, hvis den ikke knirker og skrumler, når den lukker og åbner. Prøv garageporten af, før du køber den.

Andre overvejelser

Du bør overveje, om en garageport lukker af for ventilation i din garage. En form for åbning, så der kan ventileres, bør uden tvivl overvejes.

En garageport drives af en motor. Og en motor er ikke bare en motor. Du bør grundigt undersøge, hvorvidt motoren er testet og godkendt.

Ikke vild med tanken om en port? Prøv en garagedør

Hvis en garageport ikke giver dig den rigtige følelse indeni, men du leder efter løsninger, så du kan lukke din garage af, kan du overveje garagedøre.

Garagedøre skal også overvejes nøje, når det kommer til design, funktioner, levetid og især lås. Garagedøre er typisk ikke motordrevne, hvilket gør, at der ikke er lige så meget, du skal tage højde for før køb, end hvis du ville investere i en garageport.

Du kan som altid finde et stort udvalg af garagedøre online eller i fysiske butikker.