Business

Stuen er samlingspunktet i de fleste hjem, og det er stedet, hvor der er plads til hygge, samvær og afslapning.

Virksomhed

Forbrugermedier DK ApS

Adresse

Møllevangs Allé 157B, 8200 Aarhus N

Webside

https://herligthjem.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. maj

Indretning af din stue: 3 gode tips

Tit er stuen også et af de rum, som vi opholder os i, når vi har gæster, og derfor vil de fleste gerne have en stue, der er værd at vise frem.

Det kan dog være svært at finde ud af, hvordan du kan indrette din stue, så den viser din personlighed, samtidig med at den er stilfuld og ikke mindst hyggelig. Heldigvis kan du få nogle gode tips til, hvordan du udnytter din stues fulde potentiale og indretter den på bedste vis.

1: Find en unik sofa

Sofaen er et vigtigt omdrejningspunkt i stuen, og derfor handler det om at finde en skøn én. Hvis du gerne vil have en unik og personlig sofa, kan du for eksempel overveje en chesterfield-sofa, der både er et æstetisk og komfortabelt valg. På denne hjemmeside kan du se en masse gode bud på forskellige varianter af denne type sofa, og du kan også finde en masse andre guides til indretning af hjemmet.

2: Hæng noget på væggene

Selvom du godt kan lide en enkel indretningsstil uden alt for mange overflødige ting, vil det aldrig skade at hænge nogle skønne ting på væggene. Det er op til dig, om du er mest til en kunstplakat, et familiebillede, et spejl eller noget helt andet, men det vil uden tvivl skabe en masse liv og personlighed ikke bare at lade væggene stå tomme.

3: Skab varme med et gulvtæppe

Hvis du gerne vil skrue mest muligt op for hyggen og personligheden i din stue, er et gulvtæppe nærmest et must. Uanset om det skal ligge ved sofaen eller spisebordet – eller begge steder – vil tæppet give et positivt bidrag. Et gulvtæppe kan være en nem måde at få mere farve ind i din stue på, og du kan for eksempel vælge et smukt orientalsk tæppe i lækre farver og et enestående mønster. Du kan dog også vælge et mere minimalistisk, ensfarvet tæppe i en afdæmpet nuance.

Kom i gang med det samme

Der skal ikke ret meget til, før din stue vil være ny og forbedret. Det behøver ikke koste ret meget at optimere indretningen af din stue, og det er noget, som alle kan være med til. Derfor er det bare om at sætte projektet i gang, så du hurtigt vil se resultater.