Business

Der findes flere fordele ved at anvende papir, når du skal tørre hænder.

Virksomhed

Click2buy.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 21. august

Hvorfor bruge penge på papiraftørring?

De fleste kontorer har i dag papiraftørring i form af de små papirhåndklæder, som smides ud efter brug. De fleste tænker dog, at det er spild af penge eller dårligt for miljøet. Dette er dog ikke tilfældet, da der komme en række fordele ved at benytte sig af papirhåndklædet fremfor det traditionelle stofhåndklæder.

I denne artikel kan du læse om, hvorfor du bør vælge papirhåndklædet fremfor andre løsninger.

Tør hænderne af efter vask

Selvom du har vasket dine hænder grundigt med sæbe, kan der stadig være bakterier tilbage på dine hænder. Derfor får du de reneste hænder, hvis du tørrer dine hænder af med et stykke papir. Papiret fjerner nemlig en stor del af de tilbageværende bakterier, som ikke blev fjernet under håndvasken. Det er dog ikke ligegyldigt, hvilken form for aftørring du vælger.

Undgå bakteriebomberne

To af de største bakteriebomber er henholdsvis varmeblæseren og det almindelige stofhåndklæde. Som skrevet ovenfor er der mange tilbageværende bakterier, der ikke bliver fjernet under vasken. Derfor er varmeblæseren ikke den mest optimale måde at opnå rene hænder på. Derudover formerer bakterier sig også lettere under et varmt og fugtigt miljø, hvilket gør varmeblæseren til en reel bakteriebombe.

Stofhåndklædet bliver stadig anvendt flere steder, da det oftest er den løsning, folk har i deres eget hjem. Det er dog en rigtig dårlig idé på arbejdspladsen, da håndklæderne hurtigt bliver fugtige, og bakterierne fra de mange besøgende sætter sig i håndklædet. Du får altså en stor portion bakterier på dig, hvis du bruger håndklædet efter blot et par besøgende.

Hvis der er små stofhåndklæder, der vaskes efter brug, kan du med fordel benytte dig af disse. Det kræver dog, at der ofte bliver vasket og generelt er mere tidskrævende for virksomheden.

Papirhåndklædet har det højeste hygiejneniveau

Den bedste løsning, som giver dig og dine kolleger de reneste hænder, er uden tvivl papirhåndklædet. De små papirark smides ud efter brug og fjerner derfor effektivt bakterier uden at fordele dem videre til andre. Derudover skal dispenseren blot opfyldes, når den er tom uden videre vedligeholdelse.

De små håndklædeark er derfor den mest optimale løsning inden for aftørring, og det er ikke så miljøbelastende, som man måske skulle tro. De etablerede mærker har ofte deres egne træer, som anvendes til dette formål. Derudover er genbrugspapir også meget anvendt.

Find produkter til aftørring online

Mangler du en kompetent og pålidelig leverandør af papirhåndklæder, er Click2buy.dk et sikkert valg. Med produkter fra mærker som Katrin, Tork og Care Ness får du kvalitetsprodukter til fornuftige priser.