Business

Det tager ikke mere end 30 sekunder at gå ind på Google og finde en flyttemand i nærheden af dig og dit hjem.

Virksomhed

Boxit

Telefon

86 36 37 00

E-mail

aarhus@boxit.dk

Webside

https://www.boxit.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 10. oktober

Guide: hvilket flyttefirma skal du vælge?

Ofte tilbyder flere hjemmesider at indhente tre uforpligtende tilbud til dig fra forskellige flyttefirmaer, så du kan tage imod det tilbud, som passer bedst til den situation, du står i. Man skal dog huske at tjekke, hvad der er medregnet i prisen i de tilbud, man får – dette for at sikre at man ikke tror, man har købt en pakkeløsning med alt inkluderet og så pludselig skal til at planlægge flytningen forfra. Det er i forvejen en omkostningsfuld affære at flytte, så uforudsete udgifter bringer sjældent lykke med sig.

Få en gennemskuelig aftale, hvor du selv har overblikket

Hvis du derimod vil være helt sikker på at få en gennemskuelig aftale, og hvis du samtidig har mod på at gøre lidt af arbejdet selv, så kan du spare penge på samme tid. Med en BOXIT Flyttebox kan du for et engangsbeløb få en flyttecontainer leveret på din adresse. Herefter står du selv for at få flyttet dine nedpakkede ting og indbo ind i flyttecontaineren, hvorefter en lastbil henter og bringer den til din nye adresse. Ved selv at stå for at pakke ned og pakke ud bevarer du det fulde overblik over flytningen fra start til slut, og du slipper for uforudsete udgifter og ærgrelser.

Trækker flytningen ud?

Der er samtidig en lang række ting her i livet, som man ikke kan planlægge sig ud af, og står du pludselig i en situation, hvor flytningen trækker ud, kan du nemt forlænge den periode, hvor du lejer flyttecontaineren. Der står nemlig ingen dyre flyttemænd i den anden ende og venter, og det kræver blot et opkald til BOXIT, når du er klar til, at flyttecontaineren bliver hentet og fragtet til din nye adresse.