Business

Markedet for glastavler og whiteboard tavler er enormt.

Virksomhed

Exakt

Telefon

+45 9819 3533

E-mail

exakt@exakt.dk

Webside

https://www.exakt.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 27. februar

Glastavler eller whiteboard tavler: hvilke skal du vælge?

Og det kan være rigtig svært at finde ud af, hvilken retning du skal gå i, når du skal vælge en slags tavle til hjemmet, arbejdspladsen, institutionen eller noget helt fjerde.

Derfor har vi lavet denne guide, hvor du kan få et overblik over de forskellige fordele og ulemper ved henholdsvis glastavler og whiteboard tavler.

Man hører ofte: Glastavler med mange muligheder. Og det er nemlig fordi, glastavler kommer med mange muligheder. Glastavler er en af de mest moderne løsninger. Med glastavlen får du et flot udseende, som passer rigtig godt ind i moderne kontorer. Det glatte, slanke udseende er tilfredsstillende at kigge på.

Desuden er overfladen nem at gøre ren, da glas helt naturligt er uporøst. Det vil sige, at glasset ikke får pletter, men tværtimod kan bruges igen og igen. En glastavle har en unik installationsmetode og rammeløse kanter, som komplimenterer mange forskellige kontorer yndefuldt.

Til gengæld har en glastavle ofte en højere pris end en whiteboard tavle. Og det har de, fordi de er designet til hverken at gå på kompromis med design eller brug.

Whiteboard tavler er også en god mulighed

Okay, så glastavler er fantastiske. Men de kommer også med en pris, der for mange er knap så fantastiske. Så er et whiteboard ikke lige så godt?

Der findes mange forskellige typer whiteboard tavler, og det handler derfor om at kigge på markedet. Generelt er en whiteboard tavle nem at gøre ren, magnetisk og bliver, ligesom med glastavlerne, ikke plettet permanent. Den hvide overflade på en whiteboard tavle gør, at det tit og ofte fungerer som en kontrast i et rum. Whiteboards kommer i mange forskellige størrelser og med mange slags rammer, så de fleste kan helt sikkert finde en stil, som kan fungere.

I sidste ende handler det derfor om at kigge på dine behov. Glastavlen er et mere eksklusivt valg, du går efter, fordi det ser flot ud på en væg. En whiteboard tavle får jobbet gjort på samme måde, men er en lidt mere kosteffektiv løsning, hvis du ikke går så meget op i udseendet af tavlen.

Med en whiteboard tavle får du funktion, hvor du med en glastavle får både form og funktion.

Held og lykke med din tavlejagt!