Business

Udvalget af e-cigaretter er efterhånden blevet ganske stort, og der er virkelig noget for en hver smag – både i udseende og i faktisk smag.

Virksomhed

Eclshop

Adresse

Thorslundsvej 3, Box 18, 5000 Odense C

Telefon

31 17 78 79

E-mail

info@eclshop.dk

Webside

https://eclshop.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. november

Giv en personlig gave

Hvis du står, og ikke helt ved, hvad du skal give din kæreste eller din gamle mor i julegave, så kan en personlig e-cigaret måske lige være sagen. Læs mere her.

Du har nemlig mulighed for at vælge lige netop det design og den smag, som du tror, at de vil blive allermest glad for. Hvis din kæreste eller mor er tidligere cigaretryger, så kan det måske være en god idé, hvis du køber e-væskerne med tilsat nikotin i. Hvis de allerede er brugere af e-cigaretten, så kan måske kaste dig ud i at købe de lidt mere spændende og specielle smage og så tilføje nikotin til dem. Det er selvfølgelig også muligt slet ikke at tilføre nikotin til e-væskerne. På den måde får de oplevelsen af dampen og smagen.

Det behøver ikke at koste en formue

Når du skal til at beslutte hvilke væsker, der skal i e-cigaretterne, så er der et par ting, som det er en god idé at være opmærksom på. Du skal vælge, om du ønsker en væske med eller uden nikotin, og så skal du beslutte dig for en smag. Det er i virkeligheden her, at du kan slå dig løs som gavegiveren. Rigtig mange der er gået fra de analoge cigaretter til e-cigaretter, vil helst begynde med en pakke med tobak, mentol og en frugtsmag. Det er en ret nem og sikker måde, hvor man kan se, om man overhovedet kan lide de smage med mere frugt.

Hvis din kæreste er mere sofistikeret anlagt, så kan du også få speciallavede blandinger, som er mere komplekse og nuancerede. Det vil helt sikkert være et hit og en personlig gave som vil blive nydt igen og igen.