Business

Er du glad for mad? Og vil du gerne prøve skeer med det nyeste, når det kommer til gastronomi? I København har man masser af muligheder for at blive udfordret rent gastronomisk, når man går på restaurant.

Virksomhed

Hooked

Webside

https://gethooked.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 2. januar

Gastronomi i København: Dét skal du prøve

Og for den kræsne og nysgerrige madelsker er den danske hovedstad faktisk blevet lidt af et ”food-mekka”, hvis man gerne vil prøve nye koncepter og smagsoplevelser af.

Men når det er sagt, er det også blevet sværere og sværere med årene at finde de beværtninger, der kan noget, som alle de andre ikke kan – og for selv den indfødte københavner kan det være svært at have overblik over, hvor i byen man kan opleve den unikke og til tider specielle madoplevelse.

I artiklen her har vi derfor samlet nogle af de københavnske områder, der i særdeleshed har noget helt specielt at byde på – for går man udenom centrumscafeerne og de mest populære restauranter, har man mulighed for at lade sig forføre af et gastronomisk København, man måske ikke lige havde regnet med.

Smag kulturforskellen på Istedgade

Et af de områder i København, hvor man kan opleve byens helt unikke multikulturelle sammensætning, er på den kendte gade, Istedgade. For selvom gaden måske tidligere har haft et blakket ry, er det i dag en gade, der favner bredt, når man snakker om spændende restaurationsoplevelser.

Her kan man opleve alt fra nyfortolkninger af det klassiske danske køkken eller få en burger i København – til at man kan prøve det ældre persiske køkken. Og går man en tur ned ad gaden en kølig forårsdag, har man så stor en valgfrihed, når det kommer til forskellige og eksotiske restaurationskoncepter, at man faktisk skulle tro, man havde tænkt denne alsidighed ind i byplanlægningen, da man lavede gaden.

Frederikshavn: Fine-dining i verdensklasse

Vil du gerne prøve noget ekstraordinært og helt igennem eksklusivt, når du besøger København og skal på restaurant, er der også et område af byen, hvor fine-dining har fået en helt anden betydning og eksklusivitet, man næsten ikke kan forestille sig.

Går man på Frederikshavn, vil man nemlig blive mødt med gastronomi på et så højt plan, at både København og området har fået verdensomspændende hæder for det høje niveau. Og for madentusiasten er det et område så ekstraordinært, at man får lyst til at skrive det ind i historiebøgerne.

Man skal ikke langt ind i kvarteret, før man vil opleve, at niveauet for den lokale servering er højere, end den er i resten af København. Og for det københavnske borgerskab er det blevet et område, man nærer respekt for og benytter til helt særlige lejligheder.

Men det helt specielle ved de mange fine restauranter på Frederikshavn er også, at man finder noget i alle prisklasser – uanset om man vil gå all-in eller blot ønsker at nyde en mindre servering. Og denne alsidighed er specielt populær hos turister og besøgende, der måske gerne vil have en udsøgt madoplevelse, men som ikke har budget til den helt store omgang.