Business

De to streger har lige vist sig på graviditetstesten. Glædesrusen over at være ved at sætte et lille nyt barn i verden har fuldstændig overtaget jeres virkelighed, og fylder jer med energi og virkelyst.

Virksomhed

Startpakke.com

Adresse

Borupvang 2b, 2750 Ballerup

Telefon

20758564

E-mail

kontakt@startpakke.com

Webside

https://startpakke.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 2. oktober

Forbered jer til den lille ankommer

Et nyt kapitel skal til at begynde, og der er flere ting, der kommer til at ændre sig. Nu skal indretningen i jeres hjem måske til at omtænkes. Skal baby ind og sove sammen med mor og far? Skal baby have sit eget værelse, og hvad betyder det for resten af indretningen i hjemmet? Hvor skal babys ting og tøj være? Og hvad med alt babyudstyret og legetøjet? Skal det købes nyt eller brugt? Heldigvis er der masser af tid til at nå at forberede sig, og tage stilling til alle disse ting før baby melder sin ankomst. Der er mange steder mulighed for at få inspiration og hjælp for at kunne vide, hvad der er en god idé at have anskaffet jer inden baby kommer, og der er også rig mulighed for at få hjælp med finansieringen til de nye ændringer. Her kan et forbrugslån kan være en god mulighed for at komme godt fra start. Se mere på lån penge 2019

Når baby er tjekket ind

Når de første uger er gået, og I er hjemme igen fra hospitalet med guldklumpen, så begynder I at få en idé om, hvad der virker for jer, og hvad jeres barn har brug for. Er det et barn, der savler meget, og derfor skal en ekstra stor bunke savlesmækker, eller er I storforbrugere af stofbleer, fordi I har fået en lille glad dreng, der altid vælger at tisse, når bleen er kommet af for at blive skiftet? Uanset hvad så er I kun et par klik væk, fra at kunne få dækket netop jeres behov her og nu med et lille lån.