Business

I Nordjylland får du alt, hvad du kan tænke dig af ro, natur og aktiviteter, som du kan deltage i eller lade være.

Virksomhed

Motion-online.dk

Webside

https://www.motion-online.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. august

Flyt til Nordjylland

Her på ryggen af Danmark kan du opleve den helt unikke natur, som du kan komme helt tæt på. Strand, klitter og god stemning – det er det, de mange sommergæster kommer til Fjerritslev efter. Kunne du tænke dig, at du ikke bare kom som en gæst, men være her mere permanent, så kan du jo slå dig ned i Fjerritslev og blive en del af dette skønne Vandkantsdanmark.

Find en permanent bolig i Fjerritslev

Hvis du skal lede seriøst efter en lejebolig i Fjerritslev, så er der flere måder, du kan gøre det på. Du kan eventuelt kontakte kommunen eller nogle udlejningsselskaber, eller du kan søge hos private udlejere.

Der er også den mulighed, at du bruger de sociale medier. Hvis du for eksempel går ind på Facebook-gruppen boliger til leje i Fjerritslev, så vil du nok komme i kontakt med nogen, der kan tilbyde dig det.

Kommer du hertil fra et område i landet, der minder om Fjerritslev, så vil omvæltningen nok ikke være nær så stor, som hvis du kommer fra en større by. Det kræver altid omstilling at slå sig ned et andet sted, end man bor nu, men du kan være sikker på at blive godt taget imod her i Fjerritslev. Du skal være så velkommen.

Lokale motionsmuligheder

Er det vigtigt for dig at dyrke motion, så vil du her i Fjerritslev kunne finde masser af muligheder for det. Motionerer du udendørs, så vil du finde rige muligheder for at løbe, gå eller svømme i vores skønne natur, som er en integreret del af byens DNA.

Der er også flere idrætsforeninger og mere eller mindre spontane motionssamvær. Meld dig gerne ind i en forening eller træn for dig selv. Det er op til dig.

Du kan også indrette dig med et motionsapparat i din nye bolig. Det kan for eksempel være et løbebånd, som du sætter op hjemme i din bolig. Så er det lige til at tage en løbetur på, når du har tid og lyst til det. Læs mere her om nogle rigtig gode løbebånd til hjemmebrug. Når du har sådan et stående, så kan du fint skifte imellem at motionere ude og hjemme.

Sørg bare for, at du får plads nok til at have et løbebånd stående i din nye bolig.