Business

I Nordjylland har massevis af banker lukket deres lokale filialer, og der kan efterhånden være langt til en bank med betjening. Udviklingen har gået samme vej i snart tre årtier, derfor ser vi her på, hvordan du kan bruge udviklingen til at finde et billigt lån online.

Virksomhed

TjekLån

Adresse

Klostergade 56c, 8000 Aarhus C

Webside

https://tjek-laan.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 5. oktober

Filialdød giver bedre og billigere online lån

Siden begyndelsen af 1980’erne har tre ud af fire bankfilialer lukket, og der er i dag under 1.000 på landsplan. Digitaliseringen og udbredelsen af netbanker har naturligvis været medvirkende til denne udvikling, men der er også positive aspekter af udviklingen.

Bankerne har altid levet fedt af kundeloyalitet og banklån, så derfor betyder udbredelsen af online lån, at der er en øget konkurrence på lånemarkedet. Online låneudbydere uden fysiske bankafdelinger har typisk færre udgifter, som de skal have dækket ind. Af denne årsag har traditionelle banklån fået svært ved at følge med de mere fleksible online lån.

Online sammenligningstjenester som www.tjek-laan.dk blevet uundværlige i jagten på et billigt lån. Her kan du få et klart overblik over, hvilke udbydere der findes, og hvilken udbyder, der kan levere det lån, som du søger til den billigste pris.

Mange online låneudbydere går under mindre kendte navne, så derfor er mange låneudbydere hos TjekLån underafdelinger af mere kendte udbydere. Her kan som eksempel nævnes L’EASY koncernen, der har lån under andre navne som Modus Finans, Fokuslån, Føniks Privatlån, Nordic Lån og D:E:R Privat Finans.

Udbydere af online lån er, ligesom andre finansielle virksomheder, under opsyn fra den statslige myndighed Finanstilsynet. Denne myndighed fører kontrol med virksomheder med finansielle forretninger. Derfor har du som forbruger intet at frygte ved at optage et lån hos en udbyder, som du ikke kender.

Konkurrencen på lån er til forbrugerens fordel

En grund til at online lån er blevet særdeles populære på rekordtid, er det såkaldte kviklån. Lånet går også under andre navne såsom mikrolån, minilån eller sms-lån, og har nogle umiddelbare fordele, som mange større pengeinstitutter har svært ved at konkurrere med.

En af disse fordele er en meget hurtig svartid, som betyder, at du kan få udbetalt pengene enormt hurtigt og desuden helt uden at stille sikkerhed for lånet.

Kviklånet er et kortfristet lån, der som regel skal betales tilbage i løbet af kort tid. Det betyder, at lånets omkostninger er bygget op omkring en hurtig tilbagebetalingstid, og går et kviklån over denne aftalte tilbagebetalingsfrist, så kan det gå hen og blive et dyrt lån.

Billigere lån med en sammenligningstjeneste

Er du på udkig efter et online lån, så bør du bruge en sammenligningstjeneste som TjekLån, hvor du kan sammenligne billige lån og finde frem til den billigste udbyder.

Når du har styr på, hvor mange penge du vil låne, og over hvilken løbetid du ønsker at betale lånet tilbage, så bør du ansøge om et lån hos de tre billigste udbydere. Logikken bag dette er, at online lån noteres med vejledende renter, og først når du har ansøgt om et lån, vil du modtage et skræddersyet lånetilbud med individuelt tilpassede renter. Sidder du med mindst tre individualiserede lånetilbud, så kan du være sikker på, at du kan finde det billigste tilbud.