Business

Der findes flere forskellige slags græsklippere, som kan benyttes alt efter behov.

Virksomhed

DK-Tec

Adresse

Ærøvej 8, 5800 Nyborg

Telefon

66 12 82 22

E-mail

info@dk-tec.dk

Webside

https://www.dk-tec.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. november

Få et overblik: Græsklippere til traktor

Mangler du en græsklipper til din traktor, men har ikke det fulde overblik over, hvilke modeller der findes på markedet. Læs med her og få indsigt i, hvad der passer bedst til dit behov.

Der er fire forskellige varianter:

– Slagleklippere

– Rotorklippere

– Brakpudsere

– Skivehøstere

– Slagleklipper

En slagleklipper er kendetegnet ved at kunne klippe højt græs uden problemer. Den klipper græsset ved at slå materialet, herunder også brændenælder, tidsler mm. godt i stykker. Man kan justere den bagvedliggende rulle til den ønskede højde. Resten af justeringerne sker ved hjælp af traktorens liftarme. Slagleklipperen er god, der hvor der er brug for stor kapacitet, og så kan den klippe effektivt i både tørt og vådt græs.

Rotorklipper

Denne maskine klipper græsset ved hjælp af 3 knivblade. Den kan også justeres i højden, men dog ikke lige så meget som slagleklipperen. Rotorklipperen egner sig bedst til jævne arealer, hvor der ikke ligger genstande som sten og grene i vejen. Den minder meget om en almindelig plæneklipper man bruger i haven, men er beregnet til at spænde efter en traktor og større arealer.

Brakpudser

En brakpudser klipper ved hjælp af to knive der sidder på en tallerken. Den er især velegnet til at afpudse f.eks. hestearealer eller brakarealer eller tilsvarende, hvor der er relativt højt græs og tidsler mm. Denne maskine klipper ikke så præcist som en rotorklipper, og er ikke lige så følsom over for sten og grene.

Skivehøster

En skivehøster består af et vist antal tallerkener med hver 2 knive. Den anvendes primært når græsset skal klippes til hø. Den benyttes også til afpudsning af marker, men er følsom overfor sten og grene, da klippehøjden ofte er meget lav.

Forhåbentlig har denne lille oversigt givet et bedre indblik i de forskellige muligheder. Du kan dog læse mere og udforske et stort udvalg af græsklippere til traktor og finde den rigtige maskine til dit behov.