Business

Hvis du står i den heldige situation, at du skal på efterskole efter sommerferien eller næste år, er det også på tide at tænke over, hvad du skal have med.

Virksomhed

Han Herred Efterskole

Adresse

Aggersundvej 237, 9690 Fjerritslev

Telefon

98 21 17 75

E-mail

info@hhe.dk

Webside

https://www.hhe.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. juni

Det skal du pakke til dit efterskoleophold

Du skal bo på din efterskole et helt år, og derfor er der rigtig meget at pakke. Selvfølgelig er der mulighed for at tage hjem en weekend, hvis du mangler noget, men langt det meste har du brug for fra start. Din efterskole har som regel allerede lavet en praktisk og detaljeret pakkeliste til dig. Så er det bare med at følge den til punkt og prikke. Dog er der også nogle ting, som du ikke nødvendigvis er nødt til at have, men som er virkelig fedt at have med.

Hyggebelysning

Vil du gøre dit værelse ekstra hyggeligt, så tag noget hyggelig belysning med. Du kunne eksempelvis medbringe én eller flere lyskæder, som kan hænge rundt omkring. Det kan gøre et værelse virkelig hyggeligt at være i. Udover det, er det en god idé med en natlampe, hvis ikke skolen allerede har sørget for det.

Opbevaring

På et efterskoleværelse bor i som regel to eller flere. Derfor kan der også godt hurtigt blive rodet. For at undgå rod bedst muligt, er det en god idé at have nogle kasser eller kurve med, hvor du kan organisere nogle af dine ting, så de ikke ligger og flyder. Det samme gælder en vasketøjskurv. Med sådan en vil du undgå unødvendig rod på jeres værelse.

En dagbog

En anden god idé er at medbringe en dagbog eller en bog, som bare kan bruges til at skrive dine tanker ned i. Det er ikke for alle, men for mange vil det være rigtig rart at kunne skrive nogle ting ned lige inden sengetid. Det er også sjovt at se tilbage på engang om nogle år.