Business

Er din hund vaccineret? Det er den uden tvivl. Den fik nemlig sit første stik i nakken, da den kun var en lille hvalp.

Virksomhed

Vuffeli

Adresse

Oliefabriksvej 29-43, 2770 Kastrup

Telefon

52229596

E-mail

kontakt@vuffeli.dk

Webside

www.vuffeli.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 25. februar

Derfor er det vigtigt med vaccination af hunde

Men det var kun det første af mange, små prik. Vaccination af hunde er en ting, der skal gøres livet igennem, så hundene kan blive ved med at være sunde og raske.

Hvorfor skal jeg vaccinere min hund?

I Danmark er vaccination af hunde ikke lovpligtigt, men derfor er det alligevel en fordel at vaccinere din firbenede ven. Det beskytter den nemlig mod mange smitsomme sygdomme.

Kan du huske første gang, din hund blev stukket af dyrlægen? Den første vaccination af hunde finder sted, når hvalpene er ganske små. Det kaldes en kernevaccination, og den beskytter din nye hund mod leverbetændelse, hundesyge og parvovirus. Når din hund har fået sin første vaccine, har du givet den en god start på et langt og dejligt hundeliv.

Er du i tvivl om, hvornår din hund skal vaccineres? Du kan altid søge gode råd til vaccination af hunde på nettet eller ved at spørge din dyrlæge.

Giv din hund ekstra omsorg efter et besøg ved dyrlægen

Vaccination af hunde er en vigtig ting, men det kan også gøre din hund utilpas. På samme måde som når mennesker vaccineres, kan hunden også opleve ubehag som let feber og træthed efter vaccinen.

Vil du gøre det nemmere for din hund efter det lille prik hos dyrlægen? I forbindelse med vaccination af hunde anbefales det, at hunden ikke er alene hjemme. Afsæt derfor dagen til at tage dig lidt ekstra godt af din hund. Og server gerne et par ekstra lækre godbidder for din bedste ven.

Har du oplevet problemer med hunde med diarre?

Har din hund haft diarre? Der findes ikke nogle hunde, der kan undgå at få diarre. Særligt som små, søde hvalpe er der stor sandsynlighed for, at hunde får dårlig mave. Det skyldes, at hvalpe hele tiden går på opdagelse for at undersøge ting. Nogle gange kommer de så til at spise noget, de ikke kan tåle, og derfor får hunde diarre.

Vil du gerne undgå, at din hund får diarre? Desværre kan diarre ikke forebygges med en vaccination af hunde. Til gengæld skal det i nogle tilfælde stoppes med et stik. I de situationer er det derfor vigtigt, at din hund fra ganske lille kun har gode oplevelser med et besøg hos dyrlægen.