Business

Corona krisen har lagt et hårdt pres på manges økonomi, specielt på de små virksomheders. Det har betydet, at mange allerede har været nødsaget til at fyre folk eller lukke deres virksomheder.

Virksomhed

LUXKIDZ

Adresse

Nørregade 42, 7500 Holstebro

Telefon

25137500

E-mail

info@luxkidz.dk

Webside

https://luxkidz.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 21. april

De lokale butikker er presset

En af type af disse virksomheder, som er presset, er butikkerne. De har endnu lavere trafik, end de er vant til, og den manglende omsætning har stor betydning. Det er derfor vigtigt, at vi denne tid sørger for at støtte vores lokale butikker, så de også kan overleve Corona.

To måder at støtte dem

Der er to afgørende måder at støtte de lokale butikker på. Den ene er ved at handle direkte i butikkerne, hvis de stadig har åbent. Her skal du bare huske at tage dine forholdsregler. Gå ikke for tæt på andre i butikken, lad være med at røre ved for meget forskelligt og sørg for at vaske hænder, når du kommer hjem igen. Den anden er ved at handle online ved dem, hvis det er muligt. Her kan du stadig hjælpe på deres omsætning, samtidig med at du får nye lækre varer leveret lige til døren. Begge dele er gode måder at hjælpe dem på vej, ved den første er det blot vigtigt, at du er påpasselig, så du passer på både dig selv og de ansatte i butikken. Det kan derfor være en fordel med nethandel, da risikoen for smitte her er allermindst.

Ikke alt kan købes lokalt

Det er dog ikke alt du altid har mulighed for at købe lokalt, hverken før, under eller efter Corona krisen. Her er der heldigvis igen hjælp at hente online, da du kan finde alt, hvad hjertet begærer på nettet. Dette kunne for eksempel være lækkert børnetøj, som du kan finde på luxkidz.dk. De har så meget forskelligt til børn, at du helt sikkert også kan finde noget, du vil elske, blandt andet det skønne mærke Molo.