Hver onsdag kan man dyrke yoga med den smilende yogainstruktør, Kari Ejstrup Hansen

FJERRITSLEV: Hver onsdag siden 21. oktober, har det været muligt at dyrke yoga med den smilende yogainstruktør, Kari Ejstrup Hansen. Hun glædede sig til at starte et yogahold, der er tiltænkt alle mænd og kvinder.

- Yoga er for alle. Det er sundt, og man har en fantastisk følelse i kroppen bagefter. Det skal ingen snydes for, siger Kari Ejstrup Hansen, der selv har dyrket yoga i omtrent 7 år.

I år manglede de i Idrætscenter Jammerbugt en ny yogainstruktør, hvis yoga skulle tilbydes lige som tidligere år. Centerlederen, Søren Konnerup, havde kendskab til Kari gennem Senioridræt i Idrætscenteret og tilbød hende holdet, og hun har været spændt på at give sig i kast som instruktør.

Det er bestyrelsen i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev, der har sørget for afvekslende aktiviteter for alle såsom yoga i Bokseklubben Orion.

- Bokseklubben har et fint rum til idrætsaktiviteter, som endelig skal udnyttes så meget som muligt, siger Søren Konnerup.

Holdet nåede lige at starte op med et pænt fremmøde på syv mennesker, før der igen kom nye stramninger fra regeringens side. Desværre kan det hold altså ikke udvide sig synderligt meget. Men det har ikke kun været en ulempe.

- Alt bliver aflyst, så hvor er det dejligt, at vi stadig kan dyrke yoga, lyder det fra et af holdets deltagende.

Det har altså været muligt at lade yogaholdet fortsætte, fordi det spæde hold endnu ikke er nået over 10. De deltagende er glade for, at der stadig er mulighed for at komme ud blandt andre på en sikker måde.

Der er god plads til alle, og yoga foregår i et roligt tempo. Alle bliver bedt om at have deres egen måtte med, og de deltagende kommer ikke i kontakt med hinanden.

Er man interesseret i at deltage i yogaholdet, der lige nu afholdes hver onsdag 18.30, skal man kontakte Søren Konnerup inden for at sikre sig, at yogaholdet ikke overstiger antallet på 10 personer.

Kari og Søren håber, at de fortsat kan tilbyde yoga, når det igen er muligt at samles flere, men de er glade for, at den beskedne gruppe mennesker kan få lov til at være fælles om sporten nu.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...