TVHHs U14 drenges to stærke mandskaber deltog i dette års udgave af Rør Cup i Løgstør.

A-holdet stillede op i A-rækken og skulle møde de fire divisionshold, Løgstør, der er nyoprykker til 1. divsion B, Favrskov, BMI og Aars HK, alle fra 2. Division. Efter fire tætte kampe kunne de blå rødder fortjent lade sig hylde som vindere af Rør Cup 2018. Holdet sluttede foran et stærk Løgstør-mandskab, som drengene besejrede med et enkelt mål i den første kamp. Det blev også til sejre over Favrskov og Aars HK, og et smalt 1 måls nederlag til BMI.

Træner Anders Heshe fortæller stolt:

- Bestemt en godkendt indsats af alle rødderne, også selvom vi ikke helt ramte vores topniveau. Men vi kom langt med fight i de perioder, der spillemæssigt ikke fungerede, lød de rosende ord fra træneren, der alligevel lavede lidt sjov med, at den brune sovs måske lå lidt tungt i maven hos spillerne ind i mellem.

Andetholdet spillede tre kampe mod Aars HK, Favrskov og IK Vest Ranum.

- De spillede og leverede også en flot indsats, hvor det især var glædeligt at se samtlige spillere på scoringslisten. Et afbud på dagen gav meget spilletid til alle drengene, og det bekom dem vel. Godt ledet af Niels Nygaard og Andreas Zacho, gik de blå banditter til stålet og spillede i store dele af kampene med tålmodighed og få tekniske fejl. Forsvarsmæssigt kæmpede de forbilledligt og tog og gav af et godt hjerte! Det blev til en flot to-måls sejr og to smalle nederlag, men drengene fik tre gode kampe, og de kan med oprejst pande velfortjent skyde nytåret ind, fortæller Anders Heshe, der samtidig slutter af med at takke for den store forældreopbakning og dejlige snacks, som holdet kunne slutte af med.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...