SOMMER:”Vi Elsker Sommer” har indtaget Blokhus, og der er koncerter helt ind i næste uge på Møllepladsen

De traditionelle koncerter på torvet i Blokhus er i år afløst af ”Vi Elsker Sommer” karavanen, der til og med uge 31 gæster Blokhus med musik, stand-up og underholdning for de mindste.

I torsdags løb de første oplevelser af stablen i teltet på Møllepladsen, hvor personer som Sanne Salomonsen, de lokale MGP stjerne JAAIIL, Mick Øgendahl og Burhan G kigger forbi og leverer underholdning på sommerdagene.

For destination Blokhus, der arrangerer koncerterne i samarbejde med ”Vi Elsker...” har det været vigtigt at skabe liv i sommerugerne i Blokhus, nu hvor de traditionelle torvekoncerter ikke har været mulige at gennemføre.

- Vi er rigtig, rigtig glade for, at der er nogle, der har øjnene oppe for Blokhus. De tilbød at komme med hele setuppet, og vi har ingen økonomisk risici i det. Vi har jo været nødt til at aflyse en del på grund af corona, og vi er rigtig glade for, at der er musik og aktivitet i Blokhus i sommerugerne, siger formand for Destination Blokhus Berit Bøjstrup.

Hun er selvfølgelig stadig ked af, at de store gratis koncerter på torvet ikke bliver til noget i år, men priser sig lykkelig for, at ”Vi Elsker Sommer” kan være med til at sparke liv i Blokhus, som heldigvis stadigvæk har set mange turister de seneste uger.

- Der er rigtig mange turister og aktivitet ved de erhvervsdrivende og alle butikkerne, og det er dejligt. Vi er meget glade for, at ”Vi elsker” er i Blokhus, for det er godt nok ikke gratis som torvekoncerterne, men med hjælpepakkerne kan folk stadig høre musik til fornuftige priser, siger Berit Bøjstrup.

”Vi elsker Sommer” koncerterne er fra torsdag 23. juli til og med tirsdag 28. juli med tre daglige tidspunkter. Hver dag med underholdning for de mindste kl. 11.00, musik kl. 16.00 og musik eller stand-up kl. 19.00. Se hele programmet på www.vielsker.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...