Godgørende: 51 familier modtog julehjælp, julehuset på Bryggertorvet blev bemandet og Solgården fik en koncert med Brovst Pigegarde

Fjerritslev: Det har været et travlt år for Vesterhavsfruerne, så det faldt helt naturligt, at 2019 blev afsluttet med prompt og pragt på Solgården, Fjerritslev. Her holdt Lions Vesterhavsfruerne et arrangement til fordel for beboerne på Solgården i samarbejde med Brovst Pigegarde.

Sådan fortæller Anna Imer, der er PR ansvarlig hos Vesterhavsfruerne.

- Pigegarden kom flot marcherende fra Migatronics parkeringsplads og ind i Tingstedet, hvor de spillede en flot koncert til stor begejstring for de beboere, der var tilstede sammen med deres pårørende og personale, siger hun.

Afslutningsvis spillede pigegarden på alle gangene for de beboere, der ikke havde mulighed for at overvære koncerten i Tingstedet.

I det hele taget har ikke mindst december måned været en travl måned for Lions Vesterhavsfruerne.

De aktive fruer har nemlig hver eneste weekend taget sig tid til at tage en tørn i julehuset på Bryggertorvet for at sælge julesennep, karklude, buketter af mistelten samt amerikanske lotteri, hvor der var mulighed for at vinde præmier, som Vesterhavsfruerne selv havde givet af egen lomme.

Også årets salg af julehuse er også gået godt, fortæller Anna Imer.

Det mærkede 51 udvalgte familier, der fik besøg af repræsentanter fra Lions Vesterhavsfruerne og herreklubben Lions Fjerritslev.

Udvælgelsen af familier til at modtage julehjælp er sket i nært samarbejde med børnehaver og skoler i den gamle Fjerritslev Kommune, og desuden har Familiehuset i Jammerbugt Kommune været en del af samarbejdet, oplyser Anna Imer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...