NYSKABELSER: I år byder VesterhavsRock på større variation i udbuddet af mad og drikke på festpladsen

FJERRITSLEV: Der er stor travlhed på Dyrskuepladsen i Fjerritslev, hvor arrangørerne nu er klar til 21. udgave af »Jammerbugtens fedeste havefest« lørdag 3. august.

Folkene bag VesterhavsRock har igen i år en række nyheder i ærmet:

− På opfordring fra publikum har vi lavet større variation i udbuddet af mad og drikke. Der kan nu købes pizzaslices fra et lokalt pizzaria, og vi har også økologisk kyllingesandwich og nachos på menuen, fortæller formand Søren Kjeldtoft Mortensen. Endvidere er der en ginbar blandt nyskabelserne.

Pladsen åbner klokken 11.30 med mulighed for at spise helstegt pattegris, inden det går løs med optræden ved hele syv aktuelle bands: Jacob Dinesen, Magtens Korridorer, Shaka & Wafande, Rasmus Bjerg – JOHN, Medina, Back to Back og Clara. Musikken leveres som hidtil fra henholdsvis store scene og den noget mindre skovscene.

Eftermiddagsprogrammet er familievenligt med plads til at udfolde sig i festens børneland, og for de voksne er der i år skabt mulighed for at forlænge dagen med en nattefest, når sidste band er gået af scenen klokken 23.30.

Her spiller Gert Pedersen fra det populære lokalband Beers for Tears i teltet frem til klokken 01, assisteret af et par andre garvede musikere.

Forinden er der musik med adgang for alle i VIP-teltet fra klokken 21, hvor et andet lokalband, High Five, bidrager til den gode stemning.

VIP-teltet er indtil da – som navnet antyder – forbeholdt VesterhavsRocks samarbejdspartnere og sponsorer, som beværtes med frokostbord fra Slagter Palle og aftenservering ved Fjerritslev Kro.

Søren Kjeldtoft Mortensen oplyser, at forhåndssalget af billetter ligger på niveau med sidste år, hvor omkring 3.600 gæstede festivalpladsen.

− Men vi satser selvfølgelig på et stort billetsalg ved indgangen og håber på rigtig godt vejr, tilføjer han.

Fem lokale foreninger står bag VesterhavsRock, og overskuddet deles ligeligt mellem disse: FIF Håndbold, FIF Fodbold, Fjerritslev Badmintonklub, Fjerritslev Tennisklub og Fjerritslev Gymnastikforening. Sidste år blev der godt 70.000 kroner til hver.

− Det er jo altid det spændende, hvilket udbytte vi får af festen, lyder det fra formanden, der af erfaring véd, at der går nogle uger, inden indtægter og udgifter er gjort op.

− Jeg vil ikke glemme at nævne alle vore frivillige, som bærer det hele. 350 personer er i sving fra først til sidst, og nogle tager endda ferie for at kunne hjælpe til, fremhæver Søren Kjeldtoft Mortensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...