NYT: 2000 gæster plejer at gå tidligt hjem fra Vesterhavsrock - men man vil så gerne holde lidt længere på dem og disker nu op med et brag af en hyggelig nattefest

Vesterhavsrock disker i 2019 op med et helt nyt tiltag. Når natten falder på over dyrskuepladsen 3. august, blænder arrangørerne op for en sidste koncert, der skal sætte prikken over i’et for dem, der er taget til festival for at få en fantastisk fælles oplevelse sammen med ægtefæller, kærester og venner.

- Vi synes, rammerne i skoven er så gode og hyggelige, at vi lige så godt kunne udnytte til, fortæller Søren Mortensen fra Vesterhavsrock, der håber, at mange vil tage godt imod tilbuddet om en sidste musikalsk oplevelse med fællessang og festlig stemning, inden de vender hjem.

Erfaringen viser nemlig, at lige omkring 2000 mennesker takker af og vender næsen hjemad, når den store scene lukker og slukker. Resten af gæsterne stimler sammen i VIP-teltet og festteltet og fortsætter festen. Men arrangørerne bag Vesterhavsrock ville så gerne holde lidt længere på de mange gæster, der mener, at festen er slut, når der lukkes ned på den store scene. Derfor arrangerer man i år for første gang en nattefest med det lokale Jam Band Joggling, der er kendt for at levere varen, når det kommer til ørehængere og musik, man kan skråle med på.

- De spiller Kim Larsen, U2 og meget andet, fortæller Søren Mortensen, der forventer et brag af en afslutning på en festlig aften.

- Folk kan jo lige så godt få det sidste med, mener Søren Mortensen, der garanterer, at der også vil være rig mulighed for at forsyne sig i pølsevognen og få en sidste øl.

Vil man gerne have billet til Vesterhavsrock, er der stadig billetter at få, selvom der har været et særdeles godt salg.

- Det er på niveau med sidste år, fortæller Søren Mortensen, der betragter det som ganske fornuftigt taget i betragtning, at man sidste år bød på en formidabel jubilæumskoncert på Dyrskuepladsen.

I år kan man høre Jacob Dinesen, Magtens Korridorer, Wafande/Shaka Loveless, Rasmus Bjerg aka John Mogensen, Medina, Back to Back og ikke mindst talentfulde Clara - og så naturligvis Jam Band Joggling, hvis man vil slutte festen af med vennerne under de bølgende blade i skoven.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...