Narkomisbrug er et voksende problem, desværre også i Fjerritslev-området. Derfor fortsætter Lions Club Fjerritslev Vesterhavsfruerne deres indsats for at være med til at forebygge lokale unges misbrug gennem støtte til oplysende arbejde og gennem aktiviteter i samarbejde med Jammerbugt Kommunes Skole-, Social- og Politiudvalg samt kommunen ungdomskonsulenter.

Med kampagnen ønsker Vesterhavsfruerne også at udbrede kendskabet til problemet og øge fokus på de mulige årsager til misbruget.

Oplysning og aktiviteter koster imidlertid penge, så derfor kan virksomheder, butikker og private personer hjælpe Vesterhavsfruerne ved at købe en eller flere buketter tulipaner.

For at få så stort et overskud som muligt, sælger Vesterhavsfruerne buketter indeholdende 15 tulipaner for 100,00 kr. pr. buket.

- Vi er meget glade for den store opbakning og den opmærksomhed, aktiviteten giver her i lokalområdet og vi er meget taknemmelige for både små og store bidrag, udtaler udvalgsformand for Lions Club Vesterhavsfruerne, Anny Troelsen.

I disse dage er medlemmer fra Lions Club Fjerritslev Vesterhavsfruerne i fuld gang med at kontakte virksomheder, butikker og private personer i den gamle Fjerritslev Kommune for at høre, hvor mange buketter de ønsker at købe, og herefter vil Lions medlemmer bringe buketterne ud tirsdag den 12. marts.

Sidste år solgte både Vesterhavsfruerne og Lions Club Fjerritslev 231 buketter tilsammen. De fleste købte mellem en og fem buketter, mens andre støttede klubberne med penge uden at ville modtage buketter.

- Lions er en international humanitær organisation, hvor alle medlemmer arbejder på frivillig basis, og derfor går hele overskuddet fra ”Tulipanaktivitet 2019” ubeskåret til forbyggende arbejde mod misbrug her i lokalområdet, fortæller Anny Troelsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...