Utrolig Mange borgere i Fjerritslev og omegn har de seneste to år været ihærdige ildsjæle, igangsættere, frivillige og deltagere i Stafet for Livet i Fjerritslev, som begge gange har oplevet massiv støtte og overvældende opbakning blandt både erhvervsdrivende og ikke mindst borgere i Jammerbugt Kommune.

Den opbakning, vilje og ønsket om at gøre en forskel, håber Kræftens Bekæmpelses Lokalforening Jammerbugt nu at kunne mærke en flig af, når foreningen 12. februar indkalder til generalforsamling. Håbet er, at man kan finde lokale ildsjæle, der brænder for at løfte i fællesskab.

Foreningen har gennem de seneste år oplevet stor opbakning og tilkendegivelse omkring deres foreningsarbejde på grund af foreningens deltagelse i Stafet for Livet. Kræftens Bekæmpelses lokalforening Jammerbugt deltager igen i år i Stafet for Livet og er allerede nu i gang med at planlægge events til arrangementet. Har man lyst til at være med, er man meget velkommen, også selvom man helst gerne vil være med i kulissen - i foreningen håber man dog på at kunne finde en eller to ildsjæle, der gerne vil være en del af bestyrelsesarbejdet i foreningen.

Generalforsamlingen holdes 12. februar klokken 19 på Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...