Fjerritslev Badminton Klub har været en tur i Frederikshavn for at se noget af det bedste badminton i Danmark.

Det var Badmintonligaens nummer et, Vendsyssel Elite Badminton, der tog i mod Team Skelskør Slagelse, som også er at finde i toppen af dansk badminton - så niveauet bliver ikke højere på klubplan i Danmark.

Inden kampene gik i gang, var de 23 deltagere stimlet sammen i cafeteriaet for at spise en sandwich og høre et oplæg om elitebadminton af en af klubbens spillere, der skulle sidde over i dagens kamp.

Hun kunne fortælle om 49 uger pr år med badminton og masser af slagtræning, konditræning og ihærdighed - for det er, hvad der skal til for at være med på topplan.

Da kampene skulle afvikles, kunne tilskuerne blandt andet opleve en damesingle mellem nr. 12 og 21 på verdensranglisten, så der var bestemt noget at se op til for de unge talenter fra FjBK.

Da de seks ordinære kampe var afviklet, var stillingen 3-3, og der skulle derfor spilles et golden set. Det blev en herresingle mellem Team Skelskør Slagelse-spilleren Mark Caljouw og Vendsyssel Elite Badmintons Raul Must. Desværre blev det - set med nordjyske øjne - gæsterne fra Team Skelskør Slagelse, der vandt det sidste set i kampen med 21-16, så de nu ligger på førstepladsen i Badmintonligaen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...