Lokalopgørene er for FIF og TIF sæsonens vigtigste kampe

FJERRITSLEV/TREKRONER: Det kunne tydeligt ses på tilskuertallet, at opgørene mellem Fjerritslev IF og Trekroner IF er sæsonens vigtigste for fodboldklubberne, da de to serie 3 hold lørdag tørnede sammen på Fjerritslev Stadion.

- Det er en speciel kamp. Det er jo et lokalopgør, og så er der meget på spil, særligt spillerne imellem, siger FIF træner Søren Jensen.

Selv om Trekroner IFs træner, Jimmy Støttrup, kommer udefra, så kan han mærke på spillere, tilskuere og klubben, hvor meget disse lokalopgør betyder.

- Det er jo noget som stikker dybt i begge klubber og hos spillerne. Det er umuligt ikke at blive påvirket af atmosfæren og de mange tilskuere, på den gode måde. Det er ikke sådan, at spillerne render og sparker hinanden ned, siger han.

Flere af aktørerne fra henholdsvis FIF og TIF har spillet sammen på ungdomshold under Team Han Herred, så det var ikke kun de tre point, men også håneretten, der blev kæmpet om.

Denne gang var det Trekroner som med en ser på 3-0 tog overhånden.

Efter 36. minutter scorede Jeppe Østergaard direkte på frispark, da han fra kanten af feltet skød bolden hen over muren og i mål. Derefter øgede Mark Ravnkjær føringen, inden Joakim Hagbart scorede til 3-0 med 20 minutter igen.

- Det var en fair spillet kamp, og vi fik en fortjent sejr. Vi havde to til tre chancer, vi burde have udnyttet, inden vi scorede, og vi var nærmere 4-0 og 5-0, end Fjerritslev var på at reducere, siger en tilfreds træner Jimmy Støttrup.

Træner for Fjerritslev IF, Søren Jensen, ærgrede sig over personlige fejl, som gav modstanderne mål, men var ellers tilfreds med sit holds indsats.

- Trekroner var bedst det første kvarter, men så vi fik vi justeret lidt, og det blev en meget lige kamp, selv om de nok var mest på bolden, siger han.

- Desværre fik de nemme mål, da vi begår nogle fejl. Men ellers fik vi lukket godt af bagtil, og vi skal nok hente point, så vi undgår nedrykningen, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...