Migatronic i Fjerritslev er, ud over svejsemaskinerne, kendt for at have mange loyale medarbejdere, der bliver i virksomheden så længe, at de når at holde 25 års jubilæum eller mere. Den 8. oktober kunne virksomheden igen markere 25 års jubilæum for ikke mindre end tre trofaste medarbejdere.

Pia Davidsen har siden starten i 1993 arbejdet med forskellige funktioner i elektronikafdelingen. Derudover ligger det Pia meget på sinde at varetage kollegernes arbejdsforhold, og det indebærer tillidsposter som arbejdsmiljørepræsentant og 3F-tillidsrepræsentant for virksomhedens timelønnede medarbejdere. Privat bor Pia i Birkelse, hvor hun gerne bruger fritiden på kreative sysler og samvær med børnebørnene.

Åse Bech har i alle årene hos Migatronic arbejdet i produktionen. Hun har altid været villig til at prøve nye arbejdsområder og har derfor været beskæftiget i flere forskellige afdelinger, bl.a. stål og elektronik. Fritiden bruger Åse gerne sammen med familien og sine tre rideheste på ejendommen i Bonderup.

Claus Hertel har under hele sin ansættelse været ansvarlig for serverdrift og netværk i IT-afdelingen. Da Claus startede i 1993, fandtes der kun 5 pc’er i hele virksomheden, men det har udviklet sig en del siden dengang. Fritiden bruger Claus sammen med sine kone og 2 børn i Østerild.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...