Kunst: En ny bestyrelse har konstitueret sig efter ordinær generalforsamling hos Tranum Strandgårds Venner

Tranum Strandgårds Venner har afholdt ordinær generalforsamling, og formanden, Susanna Knudsen kom i sin beretning bl.a. ind på foreningens fremtidige visioner, der bygger på at gøre Strandgården til Jammerbugtens kulturelle fyrtårn med plads til forskelligartet kunst og kultur.

Formanden var desuden tilfreds med aktivitetsniveauet og glædede sig over mange positive tilbagemeldinger fra besøgende og kunstnere omkring deres oplevelse af at besøge Strandgården.

Hun kunne desuden fortælle forsamlingen, at planen for 2020 er at aktivitetsniveauet fastholdes, da det er det niveau, som passer til de ressourcer der aktuelt er i foreningen.

Den kommende sæson byder på 23 forskellige kunstnere, der også tæller kunstnere fra England, Frankrig og Australien og udstiller på de fem kunstudstillinger. Der er herudover planlagt seks sommerkoncerter og kunsthåndværkermarked 1. søndag i juli.

Formanden fortalte også, at Tranum Strandgårds venner samarbejder med Kulturelt Samvirke om at være en del af en kultur-tour i Jammerbugen og i uge 42 vil kunstværkstedet være reserveret til et arrangement under bæredygtighedsfestivalen.

Formanden ønskede også at kunstgrupper i 2020 har interesse i at byde ind med gruppeudstillinger i perioder, hvor galleriet er ledigt.

Valgt for en 2-årig periode blev Gerda Nielsen, Joye Zwaan og Ole Jall.

Bestyrelsen har efterfølgende konstitueret sig: Formand: Susanna Knudsen, næstformand: Anne-Mette Duelund, kasserer: Ernst Beckman og sekretær: Gerda Nielsen. Som suppleant valgtes Martin Knakkergaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...