Træner i Fjerritslev Badmintonklub vil hele måneden optage videoer, som holdene kan bruge som træning derhjemme

FJERRITSLEV: 5. november lukkede Jammerbugt ned sammen med seks andre nordjyske kommuner. Det ramte sportsforeningerne, der har måttet aflyse fysisk træning. I stedet forsøger klubberne på anden vis at hjælpe de tilmeldte med at holde kroppen i gang.

Fjerritslev Badmintonklub lagde torsdag 5. november hovedet i blød, da de fysiske træninger i november måned pludselig var udelukket. Træner i klubben, Martin Frandsen, vil hele måneden optage videoer, som holdene kan bruge som træning derhjemme.

- På vores lukkede facebookgruppe kommer jeg til at dele et par træningsvideoer hver uge, fortæller Martin.

De tilmeldte, der normalt plejer at møde op til badminton, har kort efter nedlukningen modtaget fjerbolde, som badmintonklubben har været rundt og aflevere. Sådan er alle sikret at kunne træne hjemmefra den næste måned.

- Jeg håber at træningsvideoerne kan give en sjov og legende hjemmetræning. Det handler om at holde humøret højt og holde kroppen i gang, forklarer Martin.

I denne uges ene træningsvideo, har Martin fokus på slagteknik og benarbejde såsom chasséhop over fjerbolde, der også bliver gengivet i slowmotion. Martin slutter af med dagens udfordring, som både kombinerer teknik og leg.

Man kan selv give sig i kast med udfordringen derhjemme, badmintonvant eller ej, og eventuelt udfordre de andre i husstanden. Alt der kræves er en badmintonketcher, en fjerbold og fem plastikkopper.

Stil de fem kopper på en række på et bord og tag tre store skridt bagud. Det gælder om at holde bolden vandret, når man server, og så har man ellers fem forsøg til at ramme kopperne, så de vælter.

Saml familien til en sjov fysisk udfordring og få coronakroppen i form igen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...