Det glæder Kasper Kristensen fra MTH Biler, der siger, at kundetilfredshed er noget, man bestræber sig på hver eneste dag

NORDJYLLAND: I en pressemeddelelse fra MTH Biler, der har hovedsæde i Nykøbing Mors og afdelinger i Thisted, Brovst (Halvrimmen), Løgstør og Års, glæder man sig over, at ny tal fra den største tilfredshedsundersøgelse for bilbranchen i Danmark - AutoIndex 2020, som FDM og Loyalty Group står bag - viser, at Toyota indtager førstepladsen, når det handler om kundernes tilfredshed med forhandlerne og værkstederne.

- Det er vi meget tilfredse med, for det er noget, vi satser på hver eneste dag, siger administrerende direktør Kasper Kristensen, Nykøbing, fra MTH Biler.

I undersøgelsen har knap 23.000 danskere svaret på spørgsmål om deres tilfredshed med 23 forskellige bilmærker. Det er 18. år i træk, at Toyota udmærker sig som det bilmærke i Danmark, der har de mest tilfredse kunder, både hos forhandlerne og på værkstederne, fremgår det.

Bilejernes vurdering af deres forhandlere er generelt faldet en lille smule, men hos Toyota-forhandlerne stiger tilfredsheden trods en i forvejen høj score. Toyota scorer således 929 indekspoint ud af 1000 mulige, hvilket er en fremgang på to indekspoint i forhold til 2019. Toyota-bilejerne har dermed aldrig været mere tilfredse med deres autoriserede Toyota-forhandler end nu. Der er 22 indekspoint ned til det næstbedste bilmærke, hedder det.

En af måderne at sikre en høj kundetilfredshed på værkstederne er ifølge AutoIndex-undersøgelsen, at et problem med bilen bliver fikset ved første værkstedsbesøg, så kunden ikke skal belemres med endnu et besøg på værkstedet.

FDM har i samarbejde med konsulentfirmaet Loyalty Group gennemført den omfattende AutoIndex-undersøgelse siden 2003. Undersøgelsen består af 120 detaljerede spørgsmål om kundeoplevelsen med bl.a. bilen, forhandleren og værkstedet. Dette års undersøgelse blev gennemført i perioden fra januar til marts og inkluderer biler registreret i perioden fra 2013 til 2019. En tilsvarende undersøgelse er også foretaget i Sverige og Norge.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...