Politik: Diane Aarestrup og Per Halsboe-Larsen er begge klar til at blive borgmesterkandidat for Socialdemokratiet i Jammerbugt Kommune

Diane Aarestrup og Per Halsboe-Larsen er begge klar til at blive borgmesterkandidat for Socialdemokratiet i Jammerbugt Kommune.

Det betyder at partiforeningens medlemmer ved en urafstemning skal afgøre hvem af de to, der skal være ny udfordrer til den siddende borgmester, Mogens Christen Gade fra Venstre.

Nuværende gruppeformand for Socialdemokratiet i Jammerbugt Jens Chr. Golding har ikke ønsket at genopstille som partiets borgmesterkandidat, og partiforeningen har derfor gennemført en proces for at finde en ny kandidat i god tid inden kommunalvalget i 2021.

Urafstemningen afsluttes den 5. februar 2020.

- I partiforeningen glæder vi os over at to så kompetente personer har stillet sig til rådighed som kandidater. Det er vores mål at vinde kommunalvalget i 2021 og gøre op med mange års borgerligt styre i Jammerbugt Kommune, siger de to kanditatger.

- Vi samarbejder gerne med andre partier, men vi vil gerne have sat en socialdemokratisk dagsorden for Jammerbugt.

- Samtidig vil jeg gerne takke Jens Chr. Golding for den store indsats han har gjort i alle årene som spidskandidat og gruppeformand”, udtaler partiforeningens formand Mary-Ann Sørensen.

Diane Aarestrup har været medlem af Kommunalbestyrelsen siden 2014, og Per Halsboe-Larsen har været med siden 1994, først i Fjerritslev Kommune og siden i Jammerbugt.

Begge er i den nuværende Kommunalbestyrelse medlemmer af både

Økonomiudvalget og Social- og Sundhedsudvalget.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...