Ellers gælder det i de to pastorater i 9460 Brovst, at antallet af fysiske gudstjenester er fordoblet

TORSLEV: Coronasituationen har siden marts giver mange udfordringer til kirkelivet. Arrangementer er blevet aflyst, og på grund af afstandskrav gennemføres gudstjenester og andre kirkelige handlinger med færre deltagere.

Også de traditionsrige gudstjenester juleaftensdag er ramt af restriktionerne.

Derfor har de to pastorater i postdistrikt 9460 Brovst valgt at fordoble antallet af gudstjenester, men der bliver nu også lejlighed til at følge to gudstjenester på nettet.

De to gudstjenester blev i uge 50 optaget i Torslev Kirke undermedvirken af de to sognepræster i Midt-Hanherred Pastorat Anne Damkjer Lautrup og Folmer Toftdahl-Olesen samt alle fire kirkemusikere. Desuden sørgede medlemmer af Englekoret og Hanbokoret samt ansatte og menighedsrådsmedlemmer for, at der var god menighedssang på kirkebænkene, fortæller kirke- og kulturmedarbejder Per Iversen.

Den ene gudstjeneste blev egentlig optaget til brug ved juleafslutningen i Skovsgård-afdelingen af Skovsgård-Tranum Skole, mens den anden er tiltænkt fremvisning på plejehjem. Men begge kan nu ses af alle og er tilgængelige fra link på Midt-Hanherred Pastorats hjemmeside:

www.kirkeogsogn.dk/midt-hanherred-kirke/lokalforside

og på Midt-Hanherred Pastorats facebookside.

For de fysiske gudstjenester 24. december gælder altså, at antallet er fordoblet i både Midt-Hanherred Pastorat, som omfatter sognene Torslev, Øster Svenstrup, Lerup, Tranum og Koldmose, og Øland-Langeslund Pastorat. De bliver lidt kortere end sædvanligt, men giver så til gengæld mulighed for at spredning i deltagelsen. I Brovst er der jo gudstjenester juleaftensdag i Brovst Sport- og Kulturcenter.

Der er ikke krav om tilmelding til gudstjenesterne i 9460 Brovst, men man får adgang efter først-til-mølle-princippet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...