Byens liv: Det sker i Trekroner

Trekroner: TIF 98 får nu et talenthold i gymnastik. De to instruktører, Viktor Kappel og Nicklas Andersen, er allerede kendte ansigter indenfor gymnastikken i Trekroner Idrætsforening. Men de har et stort ønske om at videreudvikle de gymnaster, der virkelig brænder for gymnastikken og ikke har nok i én træning om ugen. Derfor vil de fra september 2019 etablere et udtagningshold.

Der bliver to for-træninger og udtagelse allerede inden sommerferien.

På talentholdet vil der både være fokus på rytme og spring, og de vil efter sommerferien træne på Han Herred Efterskole hver mandag. Til udtagelsen vil der være fokus på at lære en lille rytmisk serie, og gymnasterne kan selv vælge, hvilke spring, de vil vise frem. Der vil selvfølgelig være fokus på gymnastens faktiske niveau, men også på, hvor villige de er til at tage imod konstruktive råd fra trænerne, og om der er interesse i at ville videreudvikle sig.

Viktor og Nicklas er selv dygtige gymnaster, og de har en lang historie fra bl.a. gymnastik- og idrætsefterskoler bag sig, og i denne sæson går Viktor selv på Nordjyllands rep-hold.

Talentholdet bliver for gymnaster fra 7. kl. til 18 år, men skal man i 5. eller 6. klasse efter sommerferien, er der mulighed for at komme med på dispensation, så de to ildsjæle opfordrer alle interesserede til at møde op. Der er dog det krav, at man skal gå på et andet hold ved siden af for ikke at affolke de lokale gymnastikhold i de forskellige foreninger.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...