Det er sjette gang, og 2000 plejer at overvære, at 300 kaster sig i vandet

VORUPØR: Alle gode kræfter samles om at arrangere den sjette vinterbadefestival i Nr. Vorupør fjerde juledag: Lørdag 28. december vil hundredvis igen kaste sig frydefuldt ud i det vinterkolde vand, og bagefter nyde det store sus og fællesskabet.

Jo koldere - jo bedre.

- Vi er overraskede over, hvor begejstrede gæsterne var for isbassinet sidste år, så nu byder vi på meget mere is.

Det fortæller Kim Poulsen, pr-ansvarlig for vinterbadefestivalen.

Mere end 300 kvinder, mænd og børn plejer fjerde juledag at kaste sig i bølgerne ved årets store fælles badeoplevelse - og gyset overværes af op mod 2000 mennesker fra molen. Udover den kolde dukkert i havet og isbassinet er der mulighed for at hygge sig i en dampende varm hotpot. I lighed med sidste år bliver der mulighed for at deltage i Viking Challenge, idet en gennemført runde i havbad, isbassin og hotpot sikrer et diplom.

Vinterbadefestivalens arrangører satser på, at rammen for julens store badeoplevelse bliver havbadet. Men hvis vejret driller, kan der blive tale om at bade fra kysten. Kim Poulsen lover, at sikkerheden vil være i top - både ved havet og isbassinet.

Foruden det kolde gys kan deltagerne nyde varme og kolde drikke i den frie bar.

Vinterbadefestivalen arrangeres af Thy Turistforening og Vorupør Kulturforening i samarbejde med en række lokale foreninger og ildsjæle, heriblandt andet den lokale vinterbadeklub ”Hop i Havbadet”.

I alt vil 50-70 frivillige arbejder for, at vinterbadefestivalen atter bliver en uforglemmelig oplevelse for både de badende og publikum.

Tilmelding kan ske via www.visitthy.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...