ALSIDIGT: De 38 stande vil vise det bedste og det nyeste inden for hver deres felt, og samtidig er der lagt op til et omfattende underholdningsprogram for enhver smag i weekenden 7.-8. marts

KLIM: Det bliver en weekend med noget for enhver smag – og for såvel store som små – når 17. udgave af Forårsmessen i Thorup-Klim Hallen afvikles 7.-8. marts.

Hovedformålet er som altid at give egnens forretningsdrivende, servicevirksomheder, skoler og foreninger lejlighed til at vise publikum det bedste og det nyeste inden for hver deres felt – i mange tilfælde med mulighed for at lave en rigtig god handel eller aftale lige på stedet.

I år er der ikke færre end 38 nummererede stande på gulvet i Thorup-Klim Hallen med alt fra tøjbutikker til tæppeforretninger og tømrervirksomheder. Der er stande med inspiration til indretning og udsmykning af boligen, den hotteste hårmode, beundringsværdige bilmodeller og meget, meget andet.

Der er også gode råd at hente om privatøkonomi og boligkøb, herunder finansiering, forsikring og advokatbistand, og ikke mindst er der adskillige stande med mulighed for smagsprøver, ligesom der om søndagen kan bestilles en lækker frokostanretning med lokale produkter.

Også områdets tre skoler – henholdsvis folkeskole, friskole og højskole – præsenterer sig og laver sjove aktiviteter sammen med publikum.

Weekenden byder også på et bredt og varieret underholdningsprogram. Lørdag inviteres alle interesserede til at deltage i konkurrencen om Jammerbugtens bedste kage, og søndag er der børneunderholdning med Gurli Gris og Gustav Gris samt et lovende lokalt børneband på scenen.

Begge dage præsenterer messens tøjbutikker samt frisør Trine Rosenkrantz et stort show med forårets tøj- og hårmode, ligesom hver dag slutter med et kæmpe gaveshow med præmier fra udstillerne.

Søndag indledes med en gudstjeneste i hallen under ledelse af sognepræst Gitte Kibsgaard-Vester og valgmenighedspræst Peter Haandsbæk-Jensen, hvorefter der er gratis kaffe, rundstykker og kagemand til de morgenfriske.

Uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen, der blev student fra Fjerritslev Gymnasium i 2002, foretager den officielle åbning lørdag kl. 13.00, og Lennert Breum er igen i år konferencier, der vil guide publikum igennem det omfattende messeprogram.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...