Og to af safterne fra i fjor er justeret til smagsmæssigt

THISTED: Thisted Bryghus lancerede sidste år fire nye safte. Den lancering blev en stor succes, og nu skifter man lidt ud i sortimentet, fremgår det af en pressemeddelelse. Man har på bryghuset brugt det senestehalve års tid på - sammen med kunderne - at sammensætte det rigtige miks af nye safte:

- Vi kommer med en ny økologisk æblesaft med hyldeblomst. De saftige økologiske æbler er dyrket og høstet i Danmark og kun tilsat økologisk hyldeblomst, økologisk sukker og det rene danske vand, siger administrerende direktør Aage Svenningsen.

Den anden nyhed er en rabarbersaft, hvor den økologiske rabarber er dyrket og høstet i Danmark. Rabarberen er høstet i foråret, hvilket gør at produktet bliver lidt sødere i smagen. Den økologiske rabarbersaft er tilsat økologisk sukker og det rene danske vand. Begge er produceret helt uden koncentrater, fortæller direktør Aage Svenningsen.

To varianter af saft fra i fjor kommer igen i 2020:

- Vi har justeret lidt på smagen på solbæraften. Solbærrene er modnet i den danske sol og høstet i Danmark. De er koldpressede og kun tilsat sukker samt det rene danske vand, produceret helt uden koncentrater. Det samme gælder for stikkelsbærsaften, fortæller Aage Svenningsen.

De ny safter er allerede på vej ud til restauranter, hoteller og cafeer landet over.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...