DONATION: Med rare støttekroner fra SE Vækstpulje Nyfors er udbuddet af mandagens fysiske udfoldelsesmuligheder i Skovsgaard Multihus blevet udvidet

SKOVSGAARD: Nu kan der spilles tæppecurling i Skovsgaard Multihus, efter at SE Vækstpulje Nyfors har støttet Skovsgaard Seniorklub med penge til indkøb af et splinternyt sæt efter indendørs standard, bestående af seks sten à tre kilo samt et curlingtæppe på 10,5 gange to meter.

Skovsgaard Seniorklub mødes hver mandag klokken 13.30 i perioden fra september til april, hvor multihusets store hal også danner ramme om mange andre fysiske aktiviteter, mens bobspil, domino, billard og forskellige kortspil afvikles i cafeteriet, fortæller John Mose Jørgensen fra seniorklubbens bestyrelse.

− Der er også mulighed for at bruge eftermiddagen på hyggesnak om stort og småt, ikke mindst når der drikkes kaffe. Nogle gange er vi på virksomhedsbesøg og lignende, andre gange kommer der personer udefra og holder foredrag eller underholder med sang og musik, beretter John Mose Jørgensen.

Historien om Skovsgaard Seniorklub går tilbage til 1990, hvorfor man valgte navnet »Klub 90«.

− Men på grund af nogle misforståelser om, at man så skulle være 90 år for at komme i klubben − hvilket dog ikke er tilfældet! − blev navnet senere ændret til Skovsgaard Seniorklub, forklarer John Mose Jørgensen.

I dag er der ca. 60 medlemmer, og der møder ca. 40 personer op i Skovsgaard Multihus hver mandag afhængig af, hvilke aktiviteter der er på programmet. Hvert år holdes en udflugt sammen med naboklubberne fra Halvrimmen, Brovst og Øland.

I sommerperioden fra maj til september arrangerer seniorklubben stavgang med forskellige steder i omegnen som udgangspunkt, og efter vandringen nydes den medbragte kaffe i det fri.

− Stavgang er en stor succes, og der deltager gerne 40 til 50 personer, oplyser John Mose Jørgensen. Første gang i år er 30. april med Jægerum Søpark som udgangspunkt.

Mandag 3. februar er der fællesspisning med karbonader med grønærter på menuen, og foruden fysiske aktiviteter og kaffe har »Ole EU« − alias Ole Christensen fra Brovst – lovet at fortælle om sine 15 år som medlem af Europa-Parlamentet. Årets generalforsamling finder sted mandag 10. februar.

På billederne ses medlemmer af Skovsgaard Seniorklub i færd med at teste det nye sæt til tæppecurling, der er indkøbt hos A-Sport i Skive efter donation fra SE Vækstpulje Nyfors.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...