JUBILÆUM: 10. udgave af »Fjerritslev Chancen« kulminerede i en hyggelig folkefest hos HJN Auto i Kollerup

FJERRITSLEV: Så er spændingen udløst for størstedelen af gevinsterne i FIF’s populære billotteri »Fjerritslev Chancen« 2019. Det blev en weekend med stor tilstrømning af potentielle vindere hos HJN Auto i Kollerup, hvor der traditionen tro blev hygget om gæsterne begge dage.

Størst spænding var der om de 10 hovedgevinster, hvor man med den nøgle, som indtil da befandt sig i ens lodseddelkuvert, skulle prøve at åbne hængelåsen til de attraktive ting, der var sponsoreret af lokale firmaer.

− Vi fik udloddet hovedgevinsten i weekenden, og der kom ca. 1.700 ud af de 2.000 solgte nøgler igennem de 10 hængelåse, fortæller kasserer Kasper Mølbæk fra FIF’s Støtteforening.

Allerede efter 10 minutter blev der låst op for den første nøglepræmie – en stor gasgrill, som blev vundet af Steen Jørgensen. Den næste nøglepræmie gik efter yderligere en halv time, hvor to VIP-billetter til VesterhavsRock 2020 tilfaldt Simona Døngart.

Klokken 13.20 udløstes spændingen om hovedpræmien − en flot, »FIF-blå« Suzuki Celerio. Og den heldige vinder blev Brian Jensen, Vesløs, der hermed fik byttet sin lotterinøgle til en bilnøgle. Lørdagens sidste hovedpræmie gik til Karen Margrethe Jensen, som nu kan blive vært for en ginsmagning for 10 personer.

− Søndag startede med mange besøgende, uden at der blev låst op for nogen nøglegevinster. Til gengæld røg der mange af de øvrige præmier fra byens handlende. Først klokken 11.30 var der en heldig deltager, Karl Otto Damsgaard, der fik låst op til et par nye skistøvler fra Pedersen Ski, beretter Kasper Mølbæk. En time før lukketid var der endnu en vinder, Laila Klit, som kan glæde sig over en ny opvaskemaskine.

De øvrige gevinster kan stadig vindes, ved at man besøger HJN Autos i normal åbningstid og prøver nøgler og kuvertnummer, tilføjer Kasper Mølbæk.

FIF’s billotteri var det 10. i rækken, og udtrækningen har gennem årene udviklet sig til en hyggelig folkefest. Hele weekenden serverede HJN Auto pølser samt øl og vand, og i anledning af 10-års jubilæet bød Jutlander Bank på kagemand og kaffe.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...