Kommunen inviterer alle til dialog om en forbedret sundhed

JAMMERBUGT: Hvordan kan vi sammen sætte spot på forebyggelse og fremme sundhed i kommunen?

Det spørgsmål og mange andre temaer kommer til debat, når Jammerbugt Kommune inviterer til Folkesundhedsmøde 28. januar i Sport og Kulturcenter Brovst.

På Folkesundhedsmødet kan borgerne komme i dialog med politikere, chefer, fagfolk, erhvervslivet, råd og nævn, frivillige, foreninger og private – alle med relation til sundhed, og alle med en interesse i at fremme fysisk og mental sundhed i Jammerbugt Kommune.

Mødet er bygget op over forskellige temaer, som vil blive diskuteret i dialogboder.

Temaerne er Børn og unge i balance, familien og rollemodeller, unge og overgange, sund på arbejdspladsen, lighed i sundhed, fællesskab alle aldre, lokalliv i hverdagen, fritid og nye trends samt sig din mening.

Borgmester Mogens Christen Gade glæder sig over de mange gæster, der allerede har meldt sig til Folkesundhedsmødet.

- Det er vigtigt, at vi på forkant af sundhedspolitikken får taget en bred snak om, hvordan vi på jammerbugtsk gør Jammerbugt kommune til et endnu sundere sted at leve og være, siger han.

Forud for folkesundhedsmødet har Jammerbugt Kommune lavet et debatoplæg, som lægger op til en debat om, hvordan vi i fællesskab forbedrer sundheden blandt kommunens borgere. Og hvordan vi lokalt kan skabe nye løsninger i samarbejde med erhvervsliv, foreninger, frivillige, forvaltninger og borgere.

- Vi har lavet debatoplægget og folkesundhedsmødet, fordi vi i kommunalbestyrelsen ønsker at få forslag og ideer fra en bred skare af interessenter. På denne måde kan vi sætte retning for det forebyggende og sundhedsfremmende arbejde i Jammerbugt kommune. Og vi håber, at mange vil deltage i mødet, fortæller formand for social- og sundhedsudvalget i Jammerbugt Kommune, Ib Nellemann.

Der er tilmelding til mødet på kommunens hjemmeside senest 15. januar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...