Viking HK og Frøstrup Hannæs IF nyder godt af benzinsalg

FRØSTRUP/HANNÆS: Det kan godt betale sig at tanke hos Dagli’Brugsen i Frøstrup. Nu har Frøstrup Hannæs IF og Viking HK til sammen modtaget godt 20.000 kroner for det seneste år.

Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK og Dagli’Brugsen i Frøstrup, der udbetaler pengene.

- Vi bruger blandt andet vore sponsorpenge på vores ungdomsafslutning, fortæller formanden for Viking HK Helga Nielsen.

- Så holder vi nemlig familiehåndbold med 100 til 150 deltagere og har fællesspisning, og her deltager alle vore børne- og ungdomsspillere gratis, siger hun.

Desuden giver klubben tilskud til stævnedeltagelse med overnatning.

- Vi er godt 80 medlemmer i øjeblikket, så der er plads på vore træningshold, og det gælder faktisk alle årgange, så jeg kan opfordre alle interesserede til at komme op i Hannæs Hallen tirsdag eller torsdag, siger Helga Nielsen.

Frøstrup Hannæs IF har godt 60 ungdomsspillere og plads til flere.

- Vi bruger vores part af sponsoraftalen på uddannelse, blandt andet har vi haft 15 på trænerkursus, da vi har en DBU konsulent tilknyttet, og det er både unge og mere garvede der har deltaget, siger formand Gert Petersen.

Klubben giver også vore unge trænere en tøjpakke, så de kan præsentere klubben standsmæssigt, og så er der også altid udgifter til rekvisitter både til træning og kampe.

Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...