Handelsstanden opfordrer alle til at bakke op om butikkerne i en svær tid

FJERRITSLEV: - Hold op. Sikke en situation vi er kommet i, begynder Martin Eigenbroth, formand for Fjerritslev Handelsstandsforening.

- Metaforerne står med god grund i kø: ”Vi er slået hjem i ludo”, ”nordjyder er et sejt folkefærd”, ”vi må op på hesten igen”. De er alle sammen rigtige. Det er vel også her, det jyske ord ”træls” for alvor har sin berettigelse.

Handelsbyen Fjerritslev er også udfordret. Mange af de juletraditioner, handelsstandsforeningen hvert år gerne vil dele med byens folk, er de naturligvis nødt til at aflyse i år. Ingen fælles juletræstænding, ingen kål i kælderen osv. Men det ændrer ikke ved, at de har brug for befolkningen alligevel.

- Normalt går vi ikke ud med kampagner om, at hvis du vil have lokale butikker i morgen, så brug dem i dag. Men lige nu er det bedste du kan gøre for handelsbyen Fjerritslev faktisk at bruge den. I kan hjælpe os rigtig meget ved at gøre det og ved at sende et stort smil under mundbindet til de medarbejdere, der lige nu er hårdtprøvede i vores butikker. Vi lover de smiler igen, siger Martin Eigenbroth.

Handelsstandsforeningen vil selvfølgelig gerne give noget til gengæld. Hvis man handler lokalt i november, kan man samle mærker. Med et fyldt hæfte får man adgang til gode tilbud, og samtidig deltager man i lodtrækningen om gavekort for over 20.000 kr. givet af byens butikker. Til december laver handelsstandsforeningen i år en udvidet udgave af sidste års konkurrence, hvor deres lokale foreninger kan vinde pengebeløb, når kunderne stemmer på dem.

- Indtil da, brug de lokale butikker i området - det er blandt andet deres skyld, at vi Fjerritslev er et fantastisk sted at bo, afslutter handelsstandsformanden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...